Gratis livestream Ronde van Catalonie 1080x620 Livestream Ronde van Catalonië 2023

Livestream Ronde van Catalonië 2023

Het is na de Tour de France en de Giro d'Italia de oudste wielerkoers ter Wereld. We hebben het natuurlijk over de Volta Ciclista a Catalunya, oftewel de Ronde van Catalonië. En vandaag gaat de Ronde van Catalonië 2023 alweer verder met de laatste etappe. Dat belooft dus weer mooie koers op te gaan leveren met veel klimgeweld tijdens de 102e editie van deze meerdaagse wielerkoers door Catalonië. Wie wordt de opvolger van de Colombiaan Sergio Higuita als winnaar van de Volta Ciclista a Catalunya? Is het de Sloveen Primoz Roglic van team Jumbo-Visma? Volgens bookmaker, Unibet, is de kans hierop zeker aanwezig. Want bij Unibet worden Primoz Roglic en de Belg Remco Evenepoel namelijk als de 2 topfavorieten gezien om de Ronde van Catalonië 2023 te winnen. Maar, mochten Roglic en Evenepoel het niet waarmaken, dan ziet Unibet ook zo maar de Spanjaard Marc Soler of de Portugees João Almeida de titel pakken tijdens deze 102e editie van de Ronde van Catalonië. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor deze meerdaagse wielerkoers door Catalonië. Maar wie de Ronde van Catalonië 2023 ook wint, deze meerdaagse wielerkoers belooft in elk geval weer 7 spectaculaire etappes op te gaan leveren:

 1. Maandag 20 maart: De openingsetappe van de Ronde van Catalonië 2023 is een heuvelrit van 164,4 kilometer met start en finish in Sant Feliu de Guíxols. Onderweg wachten er 4 cols van de derde categorie op de renners, terwijl de finish is getrokken na een slotkilometer die ook met 4% omhoog loopt.
 2. Dinsdag 21 maart: Tijdens de tweede rit van deze meerdaagse wielerkoers in Catalonië is het woord meteen aan de klimmers en klassementsrenners. Want, na een relatief vlakke aanloop van zo'n 110 kilometer, zit het venijn van deze rit hem in de laatste 55 kilometer. Hierin beklimmen de renners namelijk allereerst de Coll de Coubet (eerste categorie) waarna ook de slotklim naar wintersportdorp Vallter 2000 nog op de renners wacht. Deze slotklim loopt over 11 kilometer met gemiddeld 7,6% omhoog naar de finish op 2135 meter hoogte.
 3. Woensdag 22 maart: Ook de derde etappe van de Ronde van Catalonië 2023 is een zware bergetappe met bijna 4000 hoogtemeters. Na wat ongecategoriseerde klimmetjes in het eerste deel van de rit wacht in het tweede gedeelte van deze 180,6 kilometer lange rit namelijk opnieuw de Coll de Coubet (eerste categorie) op de renners, gevolgd door de Port de la Creueta (buitencategorie). De slotklim lijkt op papier dan wel weer wat minder zwaar. Deze loopt namelijk over 12,3 kilometer met gemiddeld 4,3% omhoog naar de finish op 1680 meter hoogte boven zeeniveau.
 4. Donderdag 23 maart: Tijdens de vierde rit van de Volta Ciclista a Catalunya 2023 verlaten de renners de Pyreneeën. Maar onderweg wachten er nog wel 1 col van de eerste categorie en 2 klimmetjes van de derde categorie op ze. Finishen doen de renners na 188,2 kilometer in het even boven Barcelona gelegen Sabadell.
 5. Vrijdag 24 maart: Vandaag is het weer klimmen geblazen tijdens deze op 2 na oudste wielerkoers ter Wereld. Want de eerste 170 kilometer van deze 178,6 kilometer lange etappe zijn dan wel behoorlijk vlak, maar de slotklim is loodzwaar. Deze slotklim ligt namelijk in natuurpark Lo Port en stijgt over 8,4 kilometer met gemiddeld 9%, maar heeft oplopende stroken tot wel 20%! Spanning verzekerd dus.
 6. Zaterdag 25 maart: De een-na-laatste etappe van de Ronde van Catalonië 2023 brengt de renners in 177 kilometer van Martorell naar Molins de Rei. Onderweg verwerken de renners 2612 hoogtemeters. Maar, ondanks deze hoogtemeters, lijkt dit wel een rit die in een massasprint kan eindigen.
 7. Zondag 26 maart: Tijdens de slotetappe van de Ronde van Catalonië draait het zoals altijd om de Alto de Montjuïc (tweede categorie). Want, traditiegetrouw, komt het in de finale van deze slotetappe neer op 6 rondes, over een heuvelachtige stadscircuit in Barcelona van 7,8 kilometer. En in deze 6 rondes wordt dus ook 6 keer de Alto de Montjuïc beklommen. Doorgaans levert dit dan ook een spectaculaire slotetappe op in Barcelona.

Dus je ziet het ook deze 102e editie van de Ronde van Catalonië belooft weer een mooie meerdaagse wielerkoers op te gaan leveren. En daarom zocht Gratislivestream.nl weer voor je uit waar alle 7 deze etappes tijdens deze meerdaagse wielerkoers in Catalonië gratis livestream op internet te kijken zijn:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Ronde van Catalonië 2023

— TIP VAN GRATISLIVESTREAM.NL: KLIK NU HIER EN PAK LIEFST 50X(!) JE INZET ALS HET NEDERLANDS ELFTAL MORGEN WINT VAN GIBRALTAR —

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Weddenschap plaatsen op de Ronde van Catalonië 2023? Bij Unibet krijg je 40 Euro aan gratis weddenschappen cadeau als je voor 10 Euro inzet op deze wielrenkoers.

Denk jij te weten welke renner er vandaag de laatste rit van de Ronde van Catalonië 2023 wint? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoge noteringen op alle wielerkoersen en krijg je bovendien 40 Euro aan gratis weddenschappen cadeau als je 10 Euro inzet op de Ronde van Catalonië 2023 (klik hier). Zo pak je voor 40 Euro aan gratis weddenschappen terwijl je ook nog profiteert van de volgende hoge noteringen die Unibet heeft voor de laatste etappe van de Ronde van Catalonië 2023:

 1. Primoz Roglic wint: 2.75 keer je inzet
 2. Remco Evenepoel wint: 3.25 keer je inzet
 3. Marc Soler wint: 15.00 keer je inzet
 4. Giulio Ciccone wint: 19.00 keer je inzet
 5. Andreas Kron wint: 19.00 keer je inzet
 6. Adam Yates wint: 19.00 keer je inzet
 7. IDE SCHELLING wint: 21.00 keer je inzet
 8. João Almeida wint: 23.00 keer je inzet

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad weer hoge noteringen van bookmaker Unibet voor de winnaar van de laatste rit van deze meerdaagse wielrenkoers door Catalonië. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van de hoogste noteringen op alle wielerkoersen en krijg je bovendien voor 40 euro aan gratis weddenschappen cadeau als je bij Unibet 10 Euro inzet op een wielrenkoers naar keuze (klik hier om gebruik te maken van deze mooie welkomstactie van Unibet). En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens de laatste etappe van de Ronde van Catalonië 2023.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Ronde van Vlaanderen 2023, kijk Vlaanderens Mooiste live
– Gratis livestream voorjaarsklassiekers: Dwars door Vlaanderen 2023

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Livestream Ronde van Catalonië 2023

Gerelateerde berichten