Livestream Ronde van Vlaanderen 1080x620 Livestream Ronde van Vlaanderen 2023, kijk Vlaanderens Mooiste live

Livestream Ronde van Vlaanderen 2023, kijk Vlaanderens Mooiste live

In 1913 werd die voor het eerst georganiseerd door de sportkrant Sportwereld. We hebben het natuurlijk over de Ronde van Vlaanderen. En vanochtend, om 10.00 uur stappen de renners weer op de fiets voor de Ronde van Vlaanderen 2023. Dat beloofd dus weer een spectaculaire koers te worden tijdens de 107e editie van Vlaanderens Mooiste. Wie wordt de opvolger van Mathieu van der Poel als winnaar van dit wielermonument? Of volgt onze landgenoot zichzelf op en wint hij zondag opnieuw Vlaanderens Mooiste? Volgens bookmaker Unibet is de kans hierop zeker aanwezig. Want bij Unibet wordt Mathieu van der Poel namelijk, samen met de Soveen Tadej Pogacar en de Belg Wout van Aert, tot de 3 topfavorieten gerekend om deze Vlaamse voorjaarsklassieker te winnen. Maar, mochten van der Poel, Pogacar en van Aert het niet redden, dan ziet Unibet ook zo maar de Fransman Christophe Laporte, de Engelsman Tom Pidock of de Belg Tiesj Benoot  er met de winst vandaar gaan tijdens dit wielermonument. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voor de Ronde van Vlaanderen 2023.

En de renners klikken op vanochtend, om 10.00 uur, in hun pedalen op de Grote Markt in Brugge. Vanuit hier wacht ze een rit die 273,4 kilometer lang is en ze over 19 (kassei)hellingen en 6 vlakke kasseistroken naar de finish in Oudenaarde brengt. En na een vlakke aanloop van 109 kilometer komen de renners op de Huisepontweg de eerste kasseistrook van de dag tegen. En 5 kilometer verderop wacht met de Korte Ast de eerste helling van de dag in de Vlaamse Ardennen. 20 Kilometer verder volgt voor de eerste keer de Oude Kwarremont, waarna de renners precies halverwege deze editie van Vlaanderens Mooiste zijn.

En in het tweede gedeelt evan de Ronde van Vlaanderen 2023 volgen de hindernissen elkaar snel op en is wacht er zo ongeveer elke 10 kilometer wel een helling of vlakke kasseistrook op de renners. Zo rijden ze o.a. over de Molenberg, de Marlboroughstraat, de Berendries, de Valkenberg en het duo Oude Kwaremont/Paterberg heen. En ook de de Koppenberg, Mariaborrestraat, Steenbeekdries, Stationsberg, Taaienberg en het duo Kruisberg/Hotond ontbreken uiteraard niet. Zo komen ze uiteindelijk, op 16,7 kilometer van de finish, alweer het duo Oude Kwaremont/Paterberg tegen waarna de laatste 13 kilometer van Vlaanderens Mooiste vlak zijn tot aan de finish op de Minderbroedersstraat in Oudenaarde. Welke renner passeert deze finish als eerste en wint deze editie van de Hoogmis van het Vlaamse wielrennen? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestream.nl zocht weer voort je uit waar de Ronde van Vlaanderen 2013 vamiddag, vanaf 14.11 uur, gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Ronde van Vlaanderen 2023, kijk Vlaanderens Mooiste live

Ben je in het buitenland? Klik dan hier voor een alternatieve gratis livestream die ook buiten Nederland te bekijken is en ook al eerder begint.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN PAK BIJ UNIBET LIEFST 50X(!) JE INZET ALS FEYENOORD VANMIDDAG WINT VAN SPARTA —

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Inzetten op de Ronde van Vlaanderen 2023? Bij Unibet krijg je 40 Euro aan gratis weddenschappen cadeau als je voor 10 Euro inzet op dit wielermonument.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag Mathieu van der Poel opvolgt als winnaar van de Ronde van Vlaanderen? Zo ja, zet hier op in bij bookmaker Unibet. Want bij Unibet profiteer je namelijk altijd van de hoge odds op alle voorjaarsklassiekers en krijg je bovendien 40 Euro aan gratis weddenschappen cadeau als je 10 Euro inzet op de de Ronde van Vlaanderen 2023 (klik hier). Zo pak je voor 40 Euro aan free bets terwijl je ook nog profiteert van de volgende hoge odds die Unibet heeft voor de de Ronde van Vlaanderen 2023:

  1. MATHIEU VAN DER POEL wint: 3.30 keer je inzet
  2. Tadej Pogacar wint: 3.75 keer je inzet
  3. Wout van Aert wint: 4.00 keer je inzet
  4. Christophe Laporte wint: 15.00 keer je inzet
  5. Tom Pidcock wint: 19.00 keer je inzet
  6. Tiesj Benoot wint: 23.00 keer je inzet
  7. Kasper Asgreen wint: 29.00 keer je inzet
  8. Valentin Madouas wint: 29.00 keer je inzet
  9. Matej Mohoric wint: 34.00 keer je inzet
  10. Mads Pedersen wint: 34.00 keer je inzet

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad weer hoge odds van Unibet voor de winnaar van de Ronde van Vlaanderen 2023. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge odds op alle voorjaarsklassiekers en krijg je bovendien voor 40 euro aan gratis weddenschappen cadeau als je bij Unibet 10 Euro inzet op een wielrenkoers naar keuze (klik hier om gebruik te maken van deze mooie welkomstactie van Unibet). En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens de Ronde van Vlaanderen 2023.

Misschien ook interessant voor je:

em>– Gratis livestream Parijs-Roubaix 2023
– Gratis livestream Brabantse Pijl 2023

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Livestream Ronde van Vlaanderen 2023, kijk Vlaanderens Mooiste live

Gerelateerde berichten