gratis live stream Roger Federer Fabio Fognini 150x150 Gratis live stream Roger Federer   Fabio Fognini (Wimbledon)

Gratis live stream Roger Federer – Fabio Fognini (Wimbledon)

gratis live stream Roger Federer Fabio Fognini 150x150 Gratis live stream Roger Federer   Fabio Fognini (Wimbledon)Roger Federer heeft eerder al laten weten dat hij dit jaar Wimbledon op zijn naam wil schrijven. En in de jacht van Federer op deze titel moet de Zwitser vanmiddag, om 14.05 uur, in zijn tweede ronde partij, zien af te rekenen met de Italiaan Fabio Fognini. En Roger Federer bereikte deze tweede ronde door in de eerste ronde de Spanjaard Albert Ramos zeer eenvoudig in 3 sets te verslaan. 6-1, 6-1 en 6-1 waren de setstanden waarmee Federer afrekende met Ramos. De tegenstander van Federer van vanmiddag, Fabio Fognini versloeg op zijn beurt in de eerste ronde in 4 sets de Fransman Michael Llodra. 3-6, 6-3, 6-4 en 7-5 waren de setstanden in deze eerste ronde partij. Door deze resultaten treffen Roger Federer en Fabio Fognini elkaar nu dus met als inzet een plek in de derde ronde van Wimbledon. Dus wie denkt u dat deze derde ronde bereikt, Federer of Fognini?

Wie de derde ronde van Wimbledon 2012 ook bereikt, het beloofd in elk geval een mooie tweede ronde partij te worden en daarom heeft Unibet TV een gratis live stream voor u beschikbaar Federer tegen Fognini. Dus heeft u nog geen gratis Unibet Account? Maak deze dan snel aan en kijk vanmiddag, om 14.05 uur, gratis live stream naar Roger Federer tegen Fabio Fognini.

De live stream van Unibet TV is helemaal gratis, maar er moet wel minimaal 1 cent op uw gratis Unibet Account staan. Maar geld storten op uw Unibet Account is sowieso verstandig, want Unibet heeft bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro voor uw klaar staan. Zo kunt u live tijdens Federer tegen Fognini een gokje wagen en zo deze Grand Slam wedstrijd nog spannender maken. Dus de tweede ronde partij van het heren enkelspel op Wimbledon tussen Roger Federer en Fabio Fognini kijkt u gratis live bij Unibet TV.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.gratisgsmbijabonnement.nl, alleen de allerbeste GSM aanbiedingen voor u verzameld

De aanvangstijden van de gratis live streams van Wimbledon zijn onder voorbehoud van het uitlopen van andere partijen en het weer..

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Gratis live stream Roger Federer   Fabio Fognini (Wimbledon)

Gerelateerde berichten