Livestream afsluitende tijdrit Tour de Suisse 2023 1080x620 Kijk hier livestream naar de Ronde van Zwitserland 2023

Kijk hier livestream naar de Ronde van Zwitserland 2023

Vandaag gaat beslist worden wie de Ronde van Zwitserland 2023 wint. Want in de Tour de Suisse 2023 stappen de renners namelijk vanmiddag nog 1 keer op de fiets voor de afsluitende tijdrit van deze mooie meerdaagse wielerkoers in Zwitserland. Wie volgt vanmiddag Geraint Thomas als winnaar van de Tour de Suisse? Is het alsnog de Belg Remco Evenepoel? Volgens bookmaker Unibet, is de kans hierop zeker aanwezig. Want bij Unibet wordt Remco Evenepoel (2.55X je inzet) namelijk samen met de Deen Mattias Skjelmose Jensen (1.85X je inzet) en de Spanjaard Juan Ayuso (35X je inzet) tot de 3 topfavorieten gerekend voor de winst in de Ronde van Zwitserland 2023. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voorafgaand aan de start van de afsluitende tijdrit van deze fraaie meerdaagse wielerkoers.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAM.NL: KLIK NU HIER EN PROFITEER BIJ UNIBET VAN LIEFST 50X JE INZET AL MAX VERSTAPPEN DE GRAND PRIX VAN CANADA WINT —

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En de renners rijden vandaag dus een afsluitende individuele tijdrit van 25,7 kilometer met daarin 415 hoogtemeters. En deze hoogtemeters zitten vooral in 2 korte klimmetjes. Allereerst wacht er, na 9 vlakke gereden kilometers, namelijk een klimmetje van 600 meter tegen 6,3% stijgingspercentage op de renners. Hierna is deze afsluitende tijdrit van de Tour de Suisse 2023 weer ruim 6 kilometer lang zo goed als vlak. en dan volgt het tweede klimmetje. En die is met 1,7 kilometer wat langer en met 7,9% stijgingspercentage ook wat steiler. Eenmaal boven op dit tweede klimmetje blijft de route nog zo'n 3 en een halve kilometer vals plat omhoog lopen, waarna de laatste 3 en een halve kilometer in dalende lijn naar de finish in Abtwil gaan. Welke renner passeert deze finish in de snelste tijd en wint deze afsluitende tijdrit van de Tour de Suisse 2023? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestream.nl zocht weer voor je uit waar deze afsluitende tijdrit van de Ronde van Zwitserland 2023 vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Kijk hier livestream naar de Ronde van Zwitserland 2023

— TIP VAN GRATISLIVESTREAM.NL: ZET 10 EURO IN OP DE RONDE VAN ZWITSERLAND 2023 EN KRIJG 50 EURO AAN GRATIS WEDDENSCHAPPEN CADEAU. REGISTREER JE NU OP UNIBET.NL —

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Weddenschap plaatsen op de afsluitende tijdrit van de Ronde van Zwitserland 2023? Bij Unibet profiteer je van 50 Euro aan Free Bets als je 10 Euro inzet op de Tour de Suisse.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag de afsluitende tijdrit van de Tour de Suisse 2023 wint? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de grootste bookmaker van ons land, Unibet. Want bij Unibet krijg je namelijk voor 50 Euro aan gratis weddenschappen cadeau als je (minimaal) 10 Euro inzet op Ronde van Zwitserland 2023 (klik hier om gebruik te maken van deze mooie welkomstactie van bookmaker Unibet voor de Tour de Suisse 2023). En bovendien zijn de odds van Unibet voor deze mooie koers ook weer lekker hoog. Zo zijn de odds van Unibet voor de winnaar van de afsluitende tijdrit van de Ronde van Zwitserland 2023 bij Unibet als volgt:

  1. Remco Evenepoel wint: 1.35X je inzet*
  2. Wout van Aert wint: 3.60X je inzet*
  3. Matteo Sobrero wint: 10.00X je inzet*
  4. Juan Ayuso wint: 12.00X je inzet*
  5. Mattias Skjelmose wint: 15.00X je inzet*
  6. Stefan Bissegger wint: 17.00X je inzet*
  7. Kasper Asgreen wint: 34.00X je inzet*
  8. Søren Kragh Andersen wint: 34.00X je inzet*

Dus je ziet het inzetten op Wout van Aert als winnaar van de afsluitende tijdrit in de Tour de Suisse 2023 levert je bij Unibet liefst 3,60X je inzet op als van Aert vanmiddag inderdaad deze afsluitende tijdrit van de Ronde van Zwitserland 2023 wint. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle wielerkoersen en profiteer je bovendien van liefst 50 Euro aan gratis weddenschappen als je (minimaal) 10 Euro inzet op de Ronde van Zwitserland 2023 (klik hier). En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens de afsluitende tijdrit van de Ronde van Zwitserland 2023.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream World Cup of Darts 2023 met o.a. Nederland _ België
– Gratis livestream Nederland – Italië, Oranje in de Nations League

* = Dit zijn de noteringen voorafgaande aan de afsluitende tijdrit van de Ronde van Zwitserland 2023. Deze veranderen uiteraard gedurende deze etappe afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele noteringen van de afsluitende tijdrit van de Tour de Suisse 2023 bezoek de website van bookmaker Unibet.

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Kijk hier livestream naar de Ronde van Zwitserland 2023

Gerelateerde berichten