Profiteer hier van maximaal 35 korting bij een abonnement op Voetbal International en VI Pro 1080x620 Profiteer nu van maximaal 35% korting op een VI abonnement

Profiteer nu van maximaal 35% korting op een VI abonnement

Mis ook in het nieuwe seizoen niks van al het voetbalnieuws met deze mooie aanbieding voor een abonnement op Voetbal International met maximaal 35% korting. Zo ben jij als eerste op de hoogte van al het voetbalnieuws, want bij VI mis je helemaal niks van het nieuwe seizoen in de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker. En bovendien zit je natuurlijk ook op de eerste rij tijdens de prestaties van OnsOranje in de aanloop naar het komende WK. Bovendien wordt je ook van al het internationale topvoetbal met VI elke woensdag uitgebreid op de hoogte gebracht door middel van tactische analyses, boeiende achtergrondverhalen, diepgravende interviews en interessante reportages. Hoe presteren de Nederlandse clubs in het nieuwe seizoen in de Champions League, de Europa League en de Conference League? 1 Ding is zeker, jij zit op de eerste rij bij deze Europese prestaties van de Nederlandse clubs!

En naast dus elke week het papieren tijdschrift op je deurmat krijgt je met dit abonnement ook toegang tot VI PRO. In VI PRO geeft Voetbal International op zijn website duiding aan de dagelijkse stroom aan voetbalnieuws. Zo weet u beter als geen ander waarom clubs van trainer wisselen, hoe die trainerswissels de koers van een club beïnvloeden, wat de beweegredenen zijn achter een rentree of welke tactische keuzes bijdragen aan een verrassend resultaat. En omdat al deze content online staat, hoefje, waar je ook bent, niks te missen van al het voetbalnieuws en de voetbalachtergronden uit binnen- en buitenland. En dat alles dus met maximaal liefst 35% korting! Je hebt namelijk de keuze uit 3 verschillende abonnementsvormen op Voetbal International waarbij je altijd een mooie korting scoort:

  1. Bestel een 1-jarig abonnement op Voetbal International en profiteer van liefst 16% korting! Zo betaal je maar 18 Euro per maand voor je abonnement op VI. Klik dus snel hier om nu een 1-jarig abonnement op Voetbal International af te sluiten met 16% korting (kortste looptijd). 
  2. Bestel een 2-jarig abonnement op Voetbal International en profiteer van liefst 26% korting! Zo betaal je maar 16 Euro per maand voor je abonnement op VI. Klik dus snel hier om nu een 2-jarig abonnement op Voetbal International af te sluiten met 26% korting (meest gekozen).
  3. Bestel een 3-jarig abonnement op Voetbal International en profiteer van liefst 35% korting! Zo betaal je maar 14 Euro per maand voor je abonnement op VI. Klik dus snel hier om nu een 3-jarig abonnement op Voetbal International af te sluiten met 35% korting (voordeligste keuze).

Dus je ziet het met deze mooie aanbieding van VI bepaal je helemaal zelf je voordeel. Zo kan je korting oplopen tot liefst 35%! Klik hieronder dan ook snel op de button om te profteren van 35% korting bij een 3-jarig abonnement op Voetbal International:

button website Profiteer nu van maximaal 35% korting op een VI abonnement

— TIP VAN GRATISLIVESTREAM.NL: KLIK NU HIER EN PROFITEER VAN LIEFST 50X(!) JE INZET ALS JOUW FAVORIETE CLUB DIT WEEKEND ZIJN OPENINGSMATCH IN DE EREDIVISIE WINT —

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+

De voordelen van dit proefabonnement op Voetbal International met korting in het kort:

  • Elke woensdag het papieren weekblad van Voetbal International op je deurmat.
  • Inclusief online toegang tot VI PRO, zo mis je ook op vakantie niks van al het voetbalnieuws en ben je altijd als eerste op de hoogte.
  • Met een abonnement Voetbal International profiteer je van maximaal 35% korting ten opzichte van de losse verkoopprijs.
  • Je kiest zelf of je een 1, 2 of 3-jarig abonnement afsluit. Je profiteert sowieso altijd van korting.
  • Het weektijdschrift Voetbal International is met dit abonnement ook gratis online te lezen in de VI Kiosk-app. Handig voor als je in het buitenland bent!
  • Trouwe abonnees op VI profiteren ook van geweldige winacties en relevante kortingen bij verschillende partners.

button website Profiteer nu van maximaal 35% korting op een VI abonnement

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Nederland – België, Oranje in de Nations League
– Scoor hier 50X je inzet als je favoriete Eredivisie club zijn openingswedstrijd wint

Gerelateerde berichten