Livestream Michael van Gerwen Dimitri van den Bergh 1080x620 Livestream Michael van Gerwen   Dimitri van den Bergh, European Darts Open

Livestream Michael van Gerwen – Dimitri van den Bergh, European Darts Open

Vanmiddag, zo rond de klok van 14.30 uur*, is het tijdens de European Darts Open 2023 tijd voor een derby der lage landen. Want dan betreden namelijk Michael van Gerwen en Dimitri van den Bergh het podium van de Ostermann-Arena in Leverkusen voor hun achtste finale tijdens de European Darts Open 2023. Blijft Mighty Mike in de race om voor de vierde editie op rij dit mooie dartstoernooi te winnen door de Belg Dimitri The DreamMaker van den Bergh te verslaan? Je ziet het weer livestream op internet bij Unibet TV. Want Unibet TV zend namelijk ook dit jaar weer alle dartswedstrijden tijdens de European Darts Open 2023 livestream op internet uit. Dus ook vanmiddag kijk je bij Unibet TV weer livestream op je computer, tablet, laptop, of mobiele telefoon naar Michael van Gerwen tegen Dimitri van den Bergh. En Michael van Gerwen bereikte deze achtste finale van de European Darts Open in elk geval doordat hij gister, in de tweede ronde, met 6-4 te sterk was voor Raymond van Barneveld. De tegenstander van Michael van Gerwen in deze achtste finale, Dancing Dimi, versloeg op zijn beurt gister in de tweede ronde James Wade met 6-2. Hierdoor nemen van Gerwen en van den Bergh het nu dus tegen elkaar op met als inzet een plek in de kwartfinales van de European Darts Open 2023. Is het Mighty Mike of The DreamMaker die deze kwartfinales vanmiddag bereikt? Je ziet het livestream op internet bij Unibet TV. Klik hieronder dan ook snel op de link voor de livestream van Michael van Gerwen tegen Dimitri van den Bergh:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Michael van Gerwen   Dimitri van den Bergh, European Darts Open

— TIP VAN GRATISLIVESTREAM.NL: KLIK NU HIER EN PAK LIEFST 50X(!) JE INZET ALS HET NEDERLANDS ELFTAL MORGEN WINT VAN GIBRALTAR —

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Hoe kan ik bij Unibet TV gratis livestream kijken naar Michael van Gerwen tegen Dimitri van den Bergh?

Unibet TV zend dus ook dit jaar weer alle dartswedstrijden tijdens de European Darts Open 2023 bijna gratis livestream op internet uit. Want met slechts € 0,10 op je Unibet account kijk je bij Unibet TV namelijk levenslang livestream naar alle dartswedstrijden tijdens o.a. de European Darts Open, de Premier League Darts en het WK darts. Zo kan je dus ook vanmiddag bij Unibet TV weer livestream te kijken en wedden bij Michael van Gerwen tegen Dimitri van den Bergh. Hieronder lees je hoe gemakkelijk dit livestream naar van Gerwen tegen van den Bergh kijken bij Unibet TV werkt:

  1. Meld je aan op je Unibet account.
  2. Heb je nog geen eigen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je ook meteen van 40 euro aan gratis weddenschappen op de Premier League Darts 2023 als je (minimaal) 10 Euro inzet bij Unibet. Zo kun je het livestream kijken naar van Gerwen tegen van den Bergh nog spannender maken met een (live) inzet op je favoriete darter.
  3. Open het sportgedeelte op de website van bookmaker Unibet. Vervolgens selecteer de livestream van Michael van Gerwen tegen Dimitri van den Bergh. De livestream start hierna automatisch.
  4. Dat is alles, zo lang je saldo (minimaal 10 Eurocent) op je Unibet account hebt staan kijk je bij Unibet TV altijd livestream naar alle dartswedstrijden tijdens o.a. de De European Darts Open, de Premier League Darts en de World Matchplay Darts. Om te beginnen dus vanmiddag met Michael van Gerwen tegen Dimitri van den Bergh. Alvast veel darts kijkplezier toegewenst bij Mighty Mike tegen Dancing Dimi.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream finaledag European Darts Open 2023
– Gratis livestream Nederland – Gibraltar, Oranje in de EK kwalificatie

* = De aanvangstijden van alle European Darts Open 2023 dartswedstrijden zijn afhankelijk van het uitlopen, of eerder klaar zijn, van eerdere dartswedstrijden tijdens deze mooie dartstoernooi.

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Livestream Michael van Gerwen   Dimitri van den Bergh, European Darts Open

Gerelateerde berichten