Livestream Nederlands Kampioenschap Darts 2 1080x620 Livestream Nederlands Kampioenschap Darts 2022

Livestream Nederlands Kampioenschap Darts 2022

Vanwege corona hebben we er 2 jaar lang op moeten wachten. Maar dit weekend is het weer zover! Want dan wordt namelijk in de IJselhallen in Zwolle weer het Nederlands Kampioenschap Darts 2022 gegooid. Wie wordt de opvolger van Ian White als winnaar van het Dutch Darts Championship? Is het onze eigen Michael Mighty Mike van Gerwen? Of wellicht 1 van de andere 2 Nederlandse darters die zich hebben geplaatst voor de achtste finales van het Nederlands Kampioenschap Darts 2022? Je ziet het dit weekend allemaal weer livestream op internet bij Betcity TV. Want Betcity TV zend namelijk vandaag weer de achtste finales, de kwartfinales, de halve finales en de grote finale van de het Nederlands Kampioenschap Darts 2022 gewoon livestream op internet uit. Zo mis je dus ook vandaag, tijdens de finaledag van het Dutch Darts Championship, weer geen enkele ONEHUNDERDANDEIGHTY tijdens al deze mooie dartsmatches van het Dutch Darts Championship 2022 in Zwolle.

En we gaan vandaag in IJselhallen in Zwolle dus allereerst verder met alle 8 de achtste finales. Zo neemt Danny The Freeze Noppert het in zijn achtste finale op tegen Peter Snakebite Wright. En niet veel later neemt Michael Mighty Mike van Gerwen het op tegen Callan The Riot Rydz, terwijl Dirk The Titan van Duijvenbode aantreed tegen Dave Chizzy Chisnall. Zien we alle 3 deze Nederlandse darters vanavond terug tijdens de kwartfinales van het Nederlands Kampioenschap Darts 2022? Je ziet het vanmiddag livestream op internet bij Betcity TV. Net zoals we dan ook kunnen gaan kijken naar de andere 5 achtste finales van het Dutch Darts Championship met daarin topdarters als Simon Whitlock, Ryan Searle, Michael Smith en Mervyn King in actie. Wie van hun zien we vanavond, tijdens de kwartfinales van het Nederlands Kampioenschap Drats weer terug op het podium van de IJselhallen in Zwolle? En welke darter kroont zich uiteindelijk vanavond tot Nederlands Kampioen Darts? Dat gaat vandaag bepaalt worden tijdens de volgende fraaie dartsmatches van het Dutch Darts Championship 2022:

Middagprogramma:

Avondprogramma:

Dus je ziet het, met dank aan Betcity TV hoef je vandaag weer geen enkele ONEHUNDERDANDEIGHTY te missen tijdens de finaledag van het Nederlands Kampioenschap Darts 2022. Klik hieronder dan ook snel op de button voor de livestream van al deze mooie dartspartijen tijdens het Dutch Darts Championship in Zwolle:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Nederlands Kampioenschap Darts 2022

— TIP VAN GRATISLIVESTREAM.NL: KLIK NU HIER, MAAK EEN TRANSFERTJE NAAR BETCITY EN PORFITEER VAN EEN GRATIS WEDDENSCHAP TER WAARDE VAN 50 EURO OP HET NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP DARTS —

Hoe kan ik bij Betcity TV gratis livestream kijken naar alle dartsmatches tijdens het Nederlands Kampioenschap Darts 2022?

Bij Betcity TV kan je dus ook dit jaar weer alle dartsmatches van het Europese Tour Evenement van de PDC Pro Tour 2022 bijna gratis livestream op internet bekijken. Want met maar € 0,10 op je Unibet account kijk je bij Betcity TV namelijk levenslang livestream naar alle dartspartijen tijdens o.a. de PDC Europese Pro Tour, het WK Darts en de Dutch Darts Masters. Zo zit je dus ook vandaag bij Betcity TV weer goed om de hele dag livestream te kijken en wedden bij alle dartswedstrijden tijdens de finaledag van het Nederlands Kampioenschap Darts 2022. Hieronder lees je hoe eenvoudig dit livestream naar al deze mooie dartsmatches van het Dutch Darts Championship kijken bij Betcity TV werkt:

  1. Log in op je Betcity account.
  2. Heb je nog geen Betcity account? Klik dan snel hier om nu een transfertje naar Betcity te maken. Want dan krijg je dus ook direct toegang tot het grootste darts livestream aanbod van alle bookmakers in Nederland. En bovendien heeft Betcity voor nieuwe klanten nu ook een gratis weddenschap ter waarde van 50 Euro klaar staan. Zo kan je het livestream kijken naar het Nederlands Kampioenschap Darts nog spannender maken met een (live) wedje.
  3. Open het sportgedeelte op de website van bookmaker Betcity. Hierna kies je de livestream van de tweede ronde dartsmatch tijdens het Nederlands Kampioenschap Darts die je livestream op internet bij Betcity TV wilt bekijken. De livestream start vervolgens vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang je saldo (minimaal 10 Eurocent) op je Unibet account hebt staan kijk jij bij Betcity TV altijd livestream naar alle dartswedstridjen van o.a. het Nederlands Kampioenschap Darts, de Premier League Darts en natuurlijk het grote WK darts in december. Om te beginnen dus vandaag met alle dartswedstrijden tijdens de finaledag van het Nederlands Kampioenschap Darts 2022. Alvast veel darts kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Novak Djokovic – Rafael Nadal, kwartfinale Roland Garros
– Profiteer nu van maximaal 35% korting op een VI abonnement

* = De aanvangstijden van alle dartswedstrijden tijdens het Nederlands Kampioenschap Darts zijn afhankelijk van het uitlopen, of eerder klaar, zijn van eerdere dartspartijen tijdens het Dutch Darts Championship.

Zet 10 Euro in op het WK bij Unibet en ontvang voor 40 Euro aan gratis weddenschappen voor je volgende inzetten bij Unibet Livestream Nederlands Kampioenschap Darts 2022

Gerelateerde berichten