Livestream Novak Djokovic Rafael Nadal 1080x620 Livestream Novak Djokovic   Rafael Nadal, kwartfinale Roland Garros

Livestream Novak Djokovic – Rafael Nadal, kwartfinale Roland Garros

Een ‘finale' in de kwartfinales. Zo kunnen we de kwartfinale van Roland Garros 2022, tussen Novak Djokovic en Rafael Nadal, gerust omschrijven. En vanavond, om 20.45 uur, is het zover. Want, dan zullen Djokovic en Nadal het Court Philippe-Chatrier in Parijs betreden voor hun kwartfinale. Wie bereikt de halve finales van dit tweede Grand Slam tennistoernooi van 2022, The Djoker of Rafa? Je ziet het livestream op internet bij Betcity TV. Want Betcity TV zend namelijk altijd alle tennismatches van Roland Garros livestream op internet uit. Zo kijk je dus ook vanavond bij Betcity TV weer livestream op je computer, laptop, tablet of mobiele telefoon naar Novak Djokovic tegen Rafael Nadal. En de 35-jarige Nadal kampte de afgelopen tijd natuurlijk met het nodige blessureleed. Zo verloor Nadal op het Masters-toernooi in Rome mede door een voetblessure van Denis Shapovalov en was het de vraag of hij überhaupt zou kunnen meedoen in Parijs. De Spanjaard is dan ook maar wat blij dat hij nu toch in de kwartfinales van Roland Garros 2022 staat: “Je hoort mij niet klagen, want ik sta in de kwartfinales van Roland Garros. 2,5 week geleden wist ik niet eens of ik hier zou kunnen staan. Dus ik geniet er vooral van dat ik hier weer ben.” En het goede nieuws is, bij Betcity TV kan je dus weer livestream op internet kijken of Nadal nog even kan blijven genieten van zijn deelname aan Rolland Garros door, ten koste van Djokovic, de halve finales van dit Grand Slam toernooi te bereiken, of niet? Klik hieronder dan ook gauw op de link voor de livestream van Novak Djokovic tegen Rafael Nadal:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Novak Djokovic   Rafael Nadal, kwartfinale Roland Garros

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: KLIK NU HIER EN PAK LIEFST 30X(!) JE INZET ALS ORANJE VRIJDAGAVOND WINT VAN BELGIE IN DE DERBY DER LAGE LANDEN —

Hoe kan ik bij Betcity TV gratis livestream kijken naar Novak Djokovic tegen Rafael Nadal?

Bij Betcity TV kan je dus altijd alle tennispartijen van Roland Garros bijna gratis livestream op internet kijken. Want met slechts € 0,10 op je Unibet account kijk je bij Betcity TV namelijk altijd livestream naar alle Grand Slam, ATP en WTA tennismatches. Dus ook vanavond kan je bij Unibet TV weer livestream kijken en wedden bij Novak Djokovic tegen Rafael Nadal. Hieronder lees je hoe eenvoudig dit livestream naar Nadal tegen Djokovic kijken bij Betcity TV werkt:

  1. Log in op je Betcity account.
  2. Heb je nog geen Betcity account? Klik dan meteen hier om nu een transfertje naar Betcity te maken. Want dan ontvang je dus ook meteen toegang tot het grootste tennis livestream aanbod van alle bookmakers in Nederland. En bovendien profiteer je dan nu ook van een gratis weddenschap ter waarde van liefst 50 Euro op Roland Garros 2022
  3. Open het sportgedeelte op de website van bookmaker Betcity. Vervolgens kies je de livestream van Novak Djokovic tegen Rafael Nadal. De livestream hierna vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang je saldo (minimaal 10 Eurocent) op je Betcity account hebt staan kijk je bij Betcity TV altijd livestream naar alle Grand Slam, ATP en WTA tenniswedstrijden. Om te beginnen dus vanavond met Novak Djokovic tegen Rafael Nadal. Alvast veel kijkplezier toegewenst bij Djokovic tegen Nadal!

– Gratis livestream van alle kwartfinales tijdens Roland Garros 2022
– Profiteer nu van maximaal 35% korting op een VI abonnement

* = De aanvangstijden van alle tennispartijen tijdens Roland Garros 2022 zijn afhankelijk van het uitlopen van andere partijen en de eventuele regen in Parijs.

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Livestream Novak Djokovic   Rafael Nadal, kwartfinale Roland Garros

Gerelateerde berichten