Livestream van de Zandschulp Nadal 1080x620 Livestream Botic van de Zandschulp   Rafael Nadal, Roland Garros

Livestream Botic van de Zandschulp – Rafael Nadal, Roland Garros

Vanmiddag, zo rond de klok van 15.45 uur*, betreden Botic van de Zandschulp en Rafael Nadal het Stade Roland-Garros in Parijs voor hun derde ronde tennismatch tijdens dit Grand Slam tennistoernooi. Kan van de Zandschulp in deze derde ronde stuntten door ten koste van Nadal de 1/8e finales van Roland Garros 2022 te bereiken? Of blijkt de Gravelkoning hiervoor toch te sterk? Je ziet het livestream op internet bij Betcity TV. Want Betcity TV zend namelijk altijd alle tennismatches van Roland Garros 2022 gewoon livestream op internet uit. Zo kijk je dus ook vanmiddagg bij Betcity TV weer livestream op je desktop, laptop, tablet of smartphone naar Botic van de Zandschulp tegen Rafael Nadal. En voor van de Zandschulp is het de eerste keer dat hij de derde ronde in Parijs haalt. En in deze derde ronde treft hij natuurlijk met Nadal meteen de zwaarste tegenstander die je kan hebben op Roland Garros. Want Nadal won dit Franse Grand Slam tennistoernooi natuurlijk niet voor niets al 13 keer. Maar toch liet van de Zandschulp al weten over zijn derde ronde partij tegen Nadal: “Of ik van hem kan winnen? Ik denk dat ik op dit moment van iedereen kan winnen.” En het goede nieuws is, bij Betcity TV kan je dus op vrijdag weer livestream op internet kijken of van de Zandschulp inderdaad weet te winnen van Nadal, of niet? Klik hieronder dan ook snel op de button voor de livestream van Botic van de Zandschulp tegen Rafael Nadal:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Botic van de Zandschulp   Rafael Nadal, Roland Garros

— TIP VAN GRATISLIVESTREAM.NL: KLIK NU HIER EN PORFITEER BIJ BETCITY VAN LIEFST 40X(!) JE INZET ALS LIVERPOOL ZATERDAGAVOND DE CHAMPIONS LEAGUE WINT —

Hoe kan ik bij Betcity TV gratis livestream kijken naar Botic van de Zandschulp tegen Rafael Nadal?

Bij Betcity TV kan je dus altijd alle tennispartijen tijdens de Australian Open bijna gratis livestream op internet bekijken. Want met slechts € 0,10 op je Unibet account kijk je bij Betcity TV namelijk altijd livestream naar alle Grand Slam, ATP en WTA tennismatches. Dus ook vanmiddag kan je bij Betcity TV weer livestream kijken en wedden bij Botic van de Zandschulp tegen Rafael Nadal. Hieronder lees je hoe eenvoudig dit livestream naar van de Zandschulp tegen Nadal kijken bij Betcity TV werkt:

  1. Log in op je Betcity account.
  2. Heb je nog geen Betcity account? Klik dan meteen hier om een transfertje te maken naar Betcity. Want dan krijg je dus ook meteen onbeperkt toegang tot het grootste tennis livestream aanbod van alle bookmakers in Nederland.
  3. Open het sportgedeelte op de website van bookmaker Betcity. Hierna kies je de livestream van Botic van de Zandschulp tegen Rafael Nadal. De livestream start vervolgens vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang je saldo (minimaal 10 Eurocent) op je Unibet account hebt staan kijk je bij Betcity TV altijd livestream naar alle Grand Slam, ATP en WTA tennismatches. Om te beginnen dus vanmiddag met Botic van de Zandschulp tegen Rafael Nadal. Alvast veel tennis kijkplezier toegewenst bij van de Zandschulp tegen Nadal!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Novak Djokovic – Rafael Nadal, kwartfinale Roland Garros
– Profiteer nu van maximaal 35% korting op een VI abonnement

* = De aanvangstijden van alle tennismatches tijdens dit Grand Slam tennistoernooi zijn afhankelijk van het uitlopen van andere partijen en de eventuele regen in Parijs.

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Livestream Botic van de Zandschulp   Rafael Nadal, Roland Garros

Gerelateerde berichten