Live stream Atlético Madrid Real Madrid Gratis live stream Atlético Madrid   Real Madrid, Champions League

Gratis live stream Atlético Madrid – Real Madrid, Champions League

Gratis live stream Atlético Madrid Real Madrid 150x150 Gratis live stream Atlético Madrid   Real Madrid, Champions LeagueEen burenruzie vanavond, om 20.45 uur, tijdens de kwartfinales van de Champions league. Want om dit tijdstip wordt er namelijk in het Estadio Vicente Calderón in Madrid afgetrapt voor de heenwedstrijd in de kwratfinales van dit Europese miljoenenbal tussen stadsgenoten Atlético Madrid en Real Madrid. En dat is al direct de zevende keer van dit seizoen dat ‘Los Colchoneros' en ‘de Koninklijke' het tegen elkaar opnemen. En van de 6 eerdere ontmoetingen wist Real Madrid er in elk geval geen 1 te winnen. Want 4 keer was het namelijk Atlético Madrid wat de volle buit binnen haalde, terwijl de andere 2 ontmoetingen tussen Atlético Madrid en Real Madrid van dit seizoen in een gelijkspel eindigde. Maar toch denkt Atlético Madrid trainer Diego Simeone dat Real Madrid de favoriet is om de halve finales van de Champions League te bereiken: “Ja, Real is favoriet. Het is namelijk een feit dat Real op verschillende posities op het veld meer individuele klasse heeft dan wij. Maar het is een knock-outfase en dan is alles mogelijk.” En het goede nieuws is, wij zochten weer uit waar u vanavond gratis op internet kan bekijken of ‘favoriet' Real Madrid vanavond inderdaad wint van Atlético Madrid, of niet:

Tip: Klik hier om gratis de Apple iPad Air cadeau te krijgen bij het overstappen van energie leverancier

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream Atlético Madrid   Real Madrid, Champions League

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op Atlético Madrid tegen Real Madrid, neem dan eens een kijkje bij Bwin. Want bij Bwin krijgt u direct bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro. En bovendien profiteert u bij Bwin van de hoogste quoteringen voor de Champions League. Zo zijn de quoteringen voor Atlético Madrid tegen Real Madrid, bij Bwin als volgt:

1. Winst Atlético Madrid: 2,80 keer uw inzet.
2. Winst Real Madrid: 2,75 keer uw inzet.
3. Gelijkspel: 3,10 keer uw inzet.

Dus u ziet het Bwin heeft ook voor Atlético Madrid tegen Real Madrid de hoogste quoteringen. Dus klik hier om direct uw 50 Euro welkomstbonus op te halen bij Bwin en vanavond Atlético Madrid tegen Real Madrid nog spannender te maken met een inzet op deze kwartfinale van de Champions League.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Gerelateerde berichten