Gratis live stream samenvatting Juventus Monaco 150x150 Gratis live stream samenvatting Juventus  AS Monaco, Champions LeagueDe verrassendste ploeg, die zich plaatste voor de kwartfinales van de Champions League, is ongetwijfeld het Franse AS Monaco. Want nadat AS Monaco, in de heenwedstrijd van de achtste finales van de Champions League, zeer verrassend met 1-3 won van Arsenal in Londen, had deze Franse ploeg vervolgens in eigen huis aan een 0-2 nederlaag tegen datzelfde Arsenal voldoende om de kwartfinales van dit Europese miljoenenbal te bereiken. En in de heenwedstrijd van deze kwartfinale neemt AS Monaco het vanavond, om 20.45 uur, in Turijn op tegen Juventus. En zo op voorhand lijkt uiteraard Juventus de favoriet om deze kwartfinale vanavond te winnen. Maar toch waarschuwde de trainer van ‘de Oude Dame', Massimiliano Allegri, wel al voor (met name) de defensieve kracht van Monaco: “Monaco heeft de beste defensie van Frankrijk. We zullen daarom geduldig moeten zijn, tot de laatste minuut. Ik denk dat het moeilijker is om tegen een team te spelen dat weinig goals incasseert.” En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanavond, om 22.40 uur, in een samenvatting, gratis op internet kan bekijken of Juventus, ondanks deze defensieve kracht van AS Monaco, vanavond wint van datzelfde AS Monaco, of niet:

Tip: Klik hier om gratis de Apple iPad Air cadeau te krijgen bij het overstappen van energie leverancier

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream samenvatting Juventus  AS Monaco, Champions League

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op Juventus tegen AS Monaco, neem dan eens een kijkje bij Bwin. Want bij Bwin krijgt u direct bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro. En bovendien profiteert u bij Bwin van de hoogste quoteringen voor de Champions League. Zo zijn de quoteringen voor Juventus tegen Monaco, bij Bwin als volgt:

1. Winst Juventus: 1,53 keer uw inzet.
2. Winst AS Monaco: 8,00 keer uw inzet.
3. Gelijkspel: 3,90 keer uw inzet.

Dus u ziet het Bwin heeft ook voor Juventus tegen AS Monaco de hoogste quoteringen. Dus klik hier om direct uw 50 Euro welkomstbonus op te halen bij Bwin en vanavond Juventus tegen AS Monaco nog spannender te maken met een inzet op deze kwartfinale van de Champions League.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Print, google bookmark, voeg toe aan favorieten, email door naar vrienden, volg ons via RSS of deel dit bericht op facebook, twitter of nujij.nl
 • Print
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Hyves
 • NuJIJ
 • RSS

Comments are closed.