Gratis live stream Nederland IJsland Gratis live stream Nederland   IJsland, EK kwalificatie

Gratis live stream Nederland – IJsland, EK kwalificatie

Gratis live stream Nederland IJsland 150x150 Gratis live stream Nederland   IJsland, EK kwalificatieWinnen, dat is het enige wat telt voor Oranje in de komende 2 EK kwalificatieduels tegen IJsland (thuis) en Turkije (uit). En om te beginnen moet er door het Nederlands elftal vanavond, om20.45 uur, in de Amsterdam Arena dus gewonnen worden van IJsland. De nieuwe bondscoach van Nederland, Danny Blind, weet dan ook wat zijn Oranje te doen staat vanavond. Maar toch waarschuwde Blind al dat Nederland zichzelf vanavond vooral niet voorbij moet lopen, want: “Je kunt ook in de laatste fase van de wedstrijd een doelpunt maken, al zie ik natuurlijk liever dat het eerder gebeurt. Het is zaak IJsland met een hoog tempo kapot te spelen. Spelers mogen daarbij hun taak niet vergeten.” En bovendien is Nederland natuurlijk ook al gewaarschuwd voor de kracht van IJsland waar Oranje vorig jaar, tijdens de uitwedstrijd, nog met 2-0 van verloor. Danny Blind liet over IJsland dan ook al weten: “De spelers van IJsland spelen allang niet meer allemaal op het eiland. Ze zijn overal in Europa actief. Misschien niet bij de allergrootste clubs, maar de feiten liegen niet. Ze hebben uit 6 duels ook al 15 punten gepakt. Dat zegt genoeg.” En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u gratis op internet kan bekijken of Oranje desondanks vanavond (ruim) wint van IJsland, of niet:

Tip: Klik hier om gratis de Apple iPad Air cadeau te krijgen bij het overstappen van energie leverancier

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream Nederland   IJsland, EK kwalificatie

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op Oranje tegen IJsland, neem dan eens een kijkje bij Bwin. Want bij Bwin krijgt u direct bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro. En bovendien profiteert u bij Bwin van de hoogste quoteringen op alle EK kwalificatiewedstrijden. Zo zijn de quoteringen voor Nederland tegen IJsland, bij Bwin als volgt:

1. Winst Oranje: 1,33 keer uw inzet.
2. Winst IJsland: 8,50 keer uw inzet.
3. Gelijkspel: 5,00 keer uw inzet.

Dus u ziet het Bwin heeft ook voor Nederland tegen IJsland de hoogste quoteringen. En naast inzetten op een overwinning voor Oranje of IJsland kunt u natuurlijk ook een specifieke uitslag inzetten en zo helemaal een leuke winst binnenhalen. Dus klik hier om direct uw 50 Euro welkomstbonus op te halen bij Bwin en vanavond Nederland tegen IJsland nog spannender te maken met een inzet op deze EK kwalificatiewedstrijd.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Gerelateerde berichten