Gratis live stream Vuelta a España etappe 15 Gratis live stream Vuelta a España etappe 15, Comillas – Sotres

Gratis live stream Vuelta a España etappe 15, Comillas – Sotres

Gratis live stream Vuelta a España etappe 15 150x150 Gratis live stream Vuelta a España etappe 15, Comillas – SotresVandaag, op zondag 6 september, staat de renners in de Vuelta a España 2015 weer een behoorlijk zware bergetappe te wachten. Want de eerste 95 kilometer van de vijftiende etappe van de Ronde van Spanje, die vandaag wordt verreden, zijn weliswaar zo goed als vlak, maar daarna begint het klimwerk voor het peloton. Want na deze eerste 95 kilometer, van de in totaal overigens 175,8 kilometer lange etappe van vandaag, moeten de renners als eerste over de Alto del Torno heen (tweede categorie, 525 meter hoog). En vervolgens staat, na zo'n 140 gereden kilometers, de klim naar Ortiguero op het programma. En deze tweede klim van de dag is weliswaar ongecatoriseerd, maar is toch behoorlijk venijnig en brengt de renners naar 385 meter hoogte. En na de afdaling van deze klim volgt vervolgens een op en neer golvend landschap tot aan de voet van de slotklim, de Alto de Sotres. En deze slotklim is van de eerste categorie en brengt de renners 12,7 kilometer klimmen, tegen een gemiddeld stijgingspercentage van 8%, naar 1230 meter hoogte. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanmiddag, vanaf 16.00 uur, gratis op internet kan bekijken wie er als eerste bovenkomt op deze slotklim van de dag, de Alto de Sotres:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream Vuelta a España etappe 15, Comillas – Sotres

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op de Vuelta a España, neem dan eens een kijkje bij Bwin. Want bij Bwin krijgt u direct bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro. En bovendien profiteert u bij Bwin van de hoogste quoteringen voor Vuelta 2015. Dus klik hier om direct uw 50 Euro welkomstbonus op te halen bij Bwin en vanmiddag deze vijftiende etappe van de Vuelta a España nog spannender te maken met een inzet op deze etappe.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Gratis live stream Vuelta a España etappe 15, Comillas – Sotres

Gerelateerde berichten