Livestream van Gerwen Bunting 1080x620 Livestream Michael van Gerwen   Stephen Bunting, World Grand Prix Darts

Livestream Michael van Gerwen – Stephen Bunting, World Grand Prix Darts

Tijdens de World Grand Prix Darts 2022 is het vanavond, zo rond de klok van 22.00 uur*, tijd voor de tweede ronde partij tussen onze landgenoot Michael van Gerwen en Stephen Bunting. Kan Mighty Mike ten koste van de Engelsman Stephen The Bullet Bunting de kwartfinales van dit mooie dartstoernooi, waarbij de darters niet alleen met een dubbel moeten uitgooien, maar ook met een dubbel moeten beginnen, bereiken? Je ziet het livestream op internet bij Betcity TV. Want Betcity TV zend namelijk altijd alle dartsmatches van o.a. de World Grand Prix Darts livestream op internet uit. Dus ook vanavond kijk je bij Betcity TV weer livestream op je computer, tablet, laptop of mobiele telefoon naar Michael van Gerwen tegen Stephen Bunting. En Michael van Gerwen bereikte de tweede ronde van de World Grand Prix in elk geval doordat hij maandagavond, in zijn eerste ronde partij met 2-0 won van Gary Anderson. De tegenstander van Might Mike in deze tweede ronde dartswedstrijd, de Engelsman Bunting, versloeg op zijn beurt maandagavond in de eerste ronde Brendan Dolan met 0-2 in sets. Door deze resultaten nemen van Gerwen en Bunting het nu vanavond dus tegen elkaar op met als inzet een plek in de kwartfinales van de World Grand Prix Darts 2022. En bij Betcity TV kan je dus weer livestream op internet kijken wie deze kwartfinales vanavond bereikt. Klik hieronder dan ook snel op de button voor de livestream van Michael van Gerwen tegen Stephen Bunting:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Michael van Gerwen   Stephen Bunting, World Grand Prix Darts

— TIP VAN GRATISLIVESTREAM.NL: KLIK NU HIER EN PROFITEER BIJ BETCITY VAN LIEFST 50X(!) JE INZET ALS REAL MADRID VANAVOND WINT VAN SHAKHTAR DONETSK IN DE CHAMPIONS LEAGUE —

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Hoe kan ik gratis livestream kijken naar Michael van Gerwen tegen Stephen Bunting bij Betcity TV?

Betcity TV zend dus ook dit jaar weer alle dartswedstrijden tijdens de World Grand Prix Darts 2022 bijna gratis livestream op internet uit. Want met slechts € 0,10 op je Betcity account kijk je bij Betcity TV namelijk altijd livestream naar alle dartswedstrijden tijdens o.a. de World Grand Prix Darts, de Premier League Drats en het grote WK darts. Dus ook vanavond kan je bij Betcity TV weer livestream kijken en wedden bij Michael van Gerwen tegen Stephen Bunting. Lees hieronder dan ook snel verder hoe eenvoudig dit livestream naar van Gerwen tegen Bunting kijken bij Betcity TV werkt:

  1. Meld je aan op je Betcity account.
  2. Heb je nog geen eigen Betcity account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je namelijk ook direct van een welkomstbonus tot liefst 50 Euro bij Betcity. Zo maak je het livestream kijken naar van Gerwen tegen Bunting nog spannender met een (live) gokje.
  3. Open het sportgedeelte op de webstek van bookmaker Betcity. Vervolgens selecteer je de livestream van Michael van Gerwen tegen Stephen Bunting. De livestream start hierna automatisch.
  4. Dat is alles, zo lang je saldo (minimaal 10 Eurocent) op je Betcity account hebt staan kijk je bij Betcity TV altijd livestream naar alle dartswedstrijden van o.a. de World Grand Prix Darts, de World Cup of Darts en natuurlijk het grote WK darts. Om te beginnen dus vanavond met Michael van Gerwen tegen Stephen Bunting. Alvast veel darts kijkplezier toegewenst bij van Gerwen tegen Bunting.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Peter Wright – Michael van Gerwen, halve finale World Grand Prix Darts 2022
– Gratis livestream Michael van Gerwen – Chris Dobey, World Grand Prix

* = De aanvangstijden van alle matches tijdens de World Grand Prix Darts 2022 zijn afhankelijk van het uitlopen, of eerder klaar zijn, van eerdere dartswedstrijden tijdens dit fraaie dartstoernooi.

Zet 10 Euro in op het WK bij Unibet en ontvang voor 40 Euro aan gratis weddenschappen voor je volgende inzetten bij Unibet Livestream Michael van Gerwen   Stephen Bunting, World Grand Prix Darts

Gerelateerde berichten