Livestream van Gerwen Dobey 1080x620 Livestream Michael van Gerwen   Chris Dobey, World Grand Prix Darts

Livestream Michael van Gerwen – Chris Dobey, World Grand Prix Darts

Michael van Gerwen tegen Chris Dobey, dat is vanavond de laatste kwartfinale tijdens de World Grand Prix Darts 2022. Zo rond de klok van 23.00 uur* zullen onze eigen Michael Mighty Mike van Gerwen en Chris Hollywood Dobey het podium van de Morningside Arena in Leicester betreden voor hun kwartfinale tijdens de World Grand Prix. Is het van Gerwen die in de race blijft om de World Grand Prix Drats voor de zesde keer in zijn rijke dartscarrière op zijn naam te zetten door ten koste van Dobey de halve finales van dit Mayor dartstoernooi te bereiken? Je ziet het weer livestream op internet bij Betcity TV. Want Betcity TV zend namelijk alle dartsmatches van o.a. de World Grand Prix Darts gewoon livestream op internet uit. Dus ook vanavond kijk je bij Betcity TV weer livestream op je desktop, laptop of smartphone naar Michael van Gerwen tegen Chris Dobey. En van Gerwen bereikte deze kwartfinale van de World Grand Prix doordat hij achtereenvolgens Gary Anderson (2-0 in sets) en Stephen Bunting (3-2 in sets) versloeg. De tegenstander van Mighty Mike in deze kwartfinale, de Engelsman Dobey, versloeg op zijn beurt achtereenvolgens Luke Humphries (2-0 in sets) en Adrian Lewis (2-3 in sets). Door deze resultaten nemen van Gerwen en Dobey het nu dus tegen elkaar op met als inzet een plek in de halve finales van de World Grand Prix Drats 2022. En bij Betcity TV kan je dus weer livestream op internet kijken wie deze halve finales vanavond bereikt. Klik hieronder dan ook gauw op de link voor de livestream van Michael van Gerwen tegen Chris Dobey:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Michael van Gerwen   Chris Dobey, World Grand Prix Darts

— TIP VAN GRATISLIVESTREAM.NL: KLIK NU HIER EN PROFITEER BIJ BETCITY VAN EEN FREE BET TER WAARDE VAN LIEFST 50 EURO OP DE WORLD GRAND PRIX DARTS 2022 —

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Hoe kan ik bij Betcity TV gratis livestream kijken naar Michael van Gerwen tegen Chris Dobey?

Bij Betcity TV kan je dus alle dartswedstrijden van de World Grand Prix Darts 2022 bijna gratis livestream op internet kijken. Want met maar 10 Eurocent op je Betcity account kijk je bij Betcity TV namelijk levenslang livestream naar alle dartswedstrijden tijdens o.a. de World Grand Prix Darts, de World Cup of Darts en natuurlijk het grote WK darts. Dus ook vanavond zit je bij Betcity TV weer goed om livestream te kijken en wedden tijdens Michael van Gerwen tegen Chris Dobey. Hieronder lees je hoe gemakkelijk dit livestream naar van Gerwen tegen Dobey kijken bij Betcity TV werkt:

  1. Log in op je Betcity account.
  2. Heb je nog geen Betcity account? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je namelijk ook direct van een welkomstbonus tot liefst 50 Euro bij Betcity. Zo kan je het livestream kijken naar van Gerwen tegen Dobey nog spannender maken met een (live) inzet op je favoriete darter.
  3. Ga naar de website van Betcity en open de sport-tab van deze website. Hierna kies je de livestream van Michael van Gerwen tegen Chris Dobey. De livestream start vervolgens vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang je saldo (minimaal € 0,10) op je Betcity account hebt staan kijk je bij Betcity TV levenslang livestream naar alle dartswedstrijden van o.a. de World Grand Prix Darts, de World Cup of Darts en het grote WK darts. Om te beginnen dus vanavond met Michael van Gerwen tegen Chris Dobey. Alvast veel kijkplezier toegewenst bij van Gerwen tegen Dobey.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Michael van Gerwen – Chris Dobey, EK Darts 2022
– Gratis livestream Peter Wright – Michael van Gerwen, halve finale World Grand Prix Darts 2022

* = De aanvangstijden van alle matches tijdens de World Grand Prix Darts 2022 zijn afhankelijk van het uitlopen, of eerder klaar zijn, van eerdere dartswedstrijden tijdens dit fraaie dartstoernooi.

Zet 10 Euro in op het WK bij Unibet en ontvang voor 40 Euro aan gratis weddenschappen voor je volgende inzetten bij Unibet Livestream Michael van Gerwen   Chris Dobey, World Grand Prix Darts

Gerelateerde berichten