Livestream samenvattingen Eredivisie zondag 17 oktober 1080x620 Livestream samenvattingen Eredivisie zondag 17 oktober

Livestream samenvattingen Eredivisie zondag 17 oktober

Er staan vandaag weer 4 mooie matches op het programma in onze eigen Eredivisie. We beginnen namelijk al om 12.15 uur in het AFAS Stadion in Alkmaar. Want hier wordt dan namelijk afgetrapt bij de interessante wedstrijd tussen AZ en FC Utrecht. Zijn het de Kaaskoppen die in deze match hun derde Eredivisie overwinning op rij binnenhalen? Of is het juist Utreg wat goed mee blijft doen in de top van de Eredivisie door de 3 punten op te halen in Alkmaar? We gaan het zien. Net zoals we daarna een kijkje nemen het Goffertstadion in Nijmegen. Want hier wordt om 14.30 uur natuurlijk afgetrapt bij de altijd beladen Gelderse derby tussen NEC en Vitesse. Dat beloofd weer een derby te worden! En tegelijkertijd met deze Gelderse derby wordt er op Het Kasteel in Rotterdam ook afgetrapt bij Sparta tegen FC Groningen. Boeken de Kasteelheren tijdens deze wedstrijd eindelijk hun tweede Eredivisie overwinning van dit seizoen? Of is het juist de Trots van het Noorden wat de 3 punten pakt in deze match? Ook dat gaan we vanmiddag zien. Net zoals we later vanmiddag, om 16.45 uur, nog een kijkje nemen in de Grolsch Veste in Enschede waar FC Twente het opneemt tegen Willem II. Kortom 4 mooie matches vandaag in de Eredivisie. En het goede nieuws is, Gratislivestream.nl zocht weer voor je uit waar ale deze Eredivisie matches van vandaag, om 19.00 uur, in samenvatting, gratis livestream op internet te bekijken zijn:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Livestream samenvattingen Eredivisie zondag 17 oktober

— TIP VAN GRATISLIVESTREAM.NL: KLIK NU HIER EN PROFITEER VAN 35% KORTING ALS JE NU EEN NIEUW ABONNEMENT OP VOETBAL INTERNATIONAL AFSLUIT

Inzetten op de Eredivisie? Bij BetCity krijg je een gratis weddenschap ter waarde van € 20,- cadeau als nieuwe klant.

Wil jij deze mooie voetbalzondag in de Eredivisie nog wat spannender maken? Zo ja, zet dan in op 1 of meerdere Eredivisie wedstrijden van vanmiddag bij bookmaker BetCity. Want bookmaker BetCity geeft namelijk al zijn nieuwe klanten nu tijdelijk een Free Bet ter waarde van € 20,- cadeau (klik hier om deze Free Bet van € 20,- te claimen). Hieronder lees je hoe dit werkt en je gebruik maakt van je Free Bet ter waarde van 20 euro bij BetCity:

  1. Klik snel hier om nu je nieuwe BetCity account aan te maken.
  2. Doe een veilige storting op je nieuwe Betcity account, want dan krijg je meteen je Free Bet ter waarde van € 20,- cadeau van Betcity.
  3. Zet in op de Eredivisie wedstrijd(en) van jouw keuze.
  4. Selecteer bij het plaatsen van je weddenschap op de Eredivisie je Free Bet ter waarde van 20 Euro.
  5. Dat is alles. Als jouw Free Bet ter waarde van € 20,- juist is, dan betaald BetCity je de winst van deze gratis weddenschap in cash uit.
  6. Veel succes met je Free Bet ter waarde van 20 euro bij bookmaker BetCity!

Doe nu mee Livestream samenvattingen Eredivisie zondag 17 oktober

Misschien ook interessant voor je:

– Profiteer nu van maximaal 35% korting op een VI abonnement
– Gratis livestream Ajax – Borussia Dortmund + pak 7X je inzet als Ajax wint

Pak hier 50X je inzet als Oranje wint van de VS tijdens de achtste finales van het WK voetbal 2022 Livestream samenvattingen Eredivisie zondag 17 oktober

Gerelateerde berichten