Livestream Eredivisie 1080x620 Livestream samenvattingen Eredivisie zaterdag 16 oktober

Livestream samenvattingen Eredivisie zaterdag 16 oktober

Het beloofd een mooie voetbalzaterdag te worden dit weekend in onze eigen Eredivisie. Want er staan op zaterdag maar liefst 5 Eredivisie matches op het programma. En bovendien komt de complete traditionele top-3 van de Eredivisie ook al op zaterdag in actie. We beginnen namelijk al om 16.30 uur in de kuip in Rotterdam. Want hier wordt dan namelijk afgetrapt bij Feyenoord tegen RKC. Denk jij dat Feyenoord deze thuiswedstrijd eenvoudig wint? Zo ja, plaats hier dan als nieuwe klant van Betcity een weddenschap op en pak liefst 5X je inzet als Feyenoord inderdaad RKC verslaat in deze match. En nadat we een kijkje hebben genomen in de Kuip reizen we af naar het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Want Hier neemt SC Heerenveen het namelijk, om 18.45 uur, op tegen Ajax. Denk jij dat Ajax hier net als 2 keer tijdens het afgelopen seizoen (1-2 in de competitie en 0-3 in de halve finale van de Beker) de overwinning binnenhaalt? Zo ja, zet hier dan op in als nieuwe klant van Betcity. Want dan krijg je liefst 5X je inzet terug in cash als Ajax inderdaad met 3 punten op zak terugreist naar Amsterdam.

En naast Feyenoord en Ajax zien op zaterdagavond, om 21.00 uur, ook nog PSV in actie in de Eredivisie. In het eigen Philips Stadion in Eindhoven neemt PSV het namelijk op tegen hekkensluiter PEC Zwolle. Denk jij dat PSV hier een gemakkelijke thuiszege binnenhaalt? Ook dan kan je als nieuwe klant van Betcity profiteren van 5X je inzet als PSV inderdaad PEC verslaat (klik hier). En naast deze matches van de traditionele top-3 zien we op zaterdagavond ook nog Go Ahead Eagles tegen Heracles (18.45 uur) en Fortuna tegen SC Cambuur (21.00 uur) op het schema staan in onze eigen Eredivisie. En het goede nieuws is, Gratislivestream.nl zocht weer voor je uit waar ale deze Eredivisie matches van zaterdagavond, om 22.30 uur, in samenvatting, gratis livestream op internet te bekijken zijn:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Livestream samenvattingen Eredivisie zaterdag 16 oktober

— TIP VAN GRATISLIVESTREAM.NL: KLIK NU HIER EN PROFITEER VAN 35% KORTING ALS JE NU EEN NIEUW ABONNEMENT OP VOETBAL INTERNATIONAL AFSLUIT

Inzetten op de Eredivisie? Bij Betcity krijg je een gratis weddenschap van 20 Euro kado als nieuwe klant.

Wil jij de spanning op deze voetbalzaterdag in de Eredivisie nog wat verder opvoeren? Zo ja, plaats dan een (live) weddenschap op de Eredivisie wedstrijd(en) van je keuze bij de nieuwe legale bookmaker van Nederland, Betcity. Want als je namelijk nu je nieuwe Betcity account aanmaakt dan profiteer je van een Free Bet ter waarde van 20 Euro voor je eerste weddenschap op de Eredivisie (klik hier om deze Free Bet van € 20,- te claimen). Hieronder lees je stap voor stap hoe je gebruik maakt van deze dolle dwaze promotie van Betcity voor de Eredivisie:

  1. Klik nu hier om je nieuwe Betcity account aan te maken.
  2. Doe een veilige storting van minimaal 20 Euro (via bijvoorbeeld iDeal) op je nieuwe Betcity account, want dan krijg je meteen je Free Bet ter waarde van 20 euro kado van Betcity.
  3. Zet in op Eredivisie wedstrijd(en) naar keuze.
  4. Vink tijdens het plaatsen van je weddenschap op de Eredivisie je Free Bet ter waarde van € 20,- aan.
  5. Dat is alles. Als jouw Free Bet ter waarde van 20 euro juist is, dan betaald Betcity je jouw winst in cash uit over deze Free Bet.
  6. Veel succes met je Free Bet ter waarde van € 20,- bij de nieuwe legale bookmaker van Nederland, Betcity!

Doe nu mee Livestream samenvattingen Eredivisie zaterdag 16 oktober

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream samenvattingen Eredivisie zondag 17 oktober
– Gratis livestream Ajax – Borussia Dortmund + pak 7X je inzet als Ajax wint

Gerelateerde berichten