Live stream Engeland Wales Gratis live stream Engeland   Wales, EK voetbal

Gratis live stream Engeland – Wales, EK voetbal

Live stream Engeland Wales 150x150 Gratis live stream Engeland   Wales, EK voetbalEr staan vandaag op donderdag 16 juni, weer mooie duels op het programma tijdens het EK voetbal in Frankrijk. Zo nemen vanavond, om 21.00 uur, Duitsland en Polen het tegen elkaar op in een burenruzie. Maar daarvoor, namelijk vanmiddag, om 15.00 uur, staat er al ene Engelse burenruzie op het programma. Want op dit tijdstip wordt er namelijk in het Stade Bollaert-Delelis in Lens afgetrapt voor Engeland tegen Wales. En voor met name Engeland, wat in zijn eerste EK wedstrijd verrassend en teleurstellend met 1-1 gelijkspeelde tegen Rusland, zal dit een cruciale wedstrijd zijn. Wales, op zijn beurt, won zijn allereerste EK voetbalwedstrijd ooit juist afgelopen week zaterdag met 2-1 van Slowakije en zal dus relaxed naar deze wedstrijd toe hebben geleefd. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanmiddag gratis op internet kan bekijken of Engeland of Wales vandaag 3 punten overhoudt aan deze burenruzie:

Tip: Klik hier om gratis de Apple iPad Air cadeau te krijgen bij het overstappen van energie leverancier

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream Engeland   Wales, EK voetbal

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op Engeland tegen Wales, neem dan eens een kijkje bij Bwin. Want bij Bwin krijgt u direct bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro. En bovendien profiteert u bij Bwin van de hoogste quoteringen op alle EK voetbalwedstrijden. Zo zijn de quoteringen voor Engeland tegen Wales, bij Bwin als volgt:

1. Winst Engeland: 1,67 keer uw inzet.
2. Winst Wales: 6,00 keer uw inzet.
3. Gelijkspel: 3,80 keer uw inzet.

Dus u ziet het Bwin heeft ook voor Engeland tegen Wales de hoogste quoteringen. Dus klik hier om direct uw 50 Euro welkomstbonus op te halen bij Bwin en vanavond Engeland tegen Wales nog spannender te maken met een inzet op deze Engelse EK kraker.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Gerelateerde berichten