Gratis live stream VfL Wolfsburg Schalke 04 Gratis live stream VfL Wolfsburg   Schalke 04, Bundesliga

Gratis live stream VfL Wolfsburg – Schalke 04, Bundesliga

Gratis live stream VfL Wolfsburg Schalke 04 150x150 Gratis live stream VfL Wolfsburg   Schalke 04, BundesligaDe Volkswagen-Arena in Wolfsburg is vanavond, om 20.30 uur, het toneel van interessante wedstrijd in de Duitse Bundesliga. Want dan nemen namelijk VfL Wolfsburg en Schalke 04 het in dit stadion tegen elkaar op. En dus is deze Bundesliga topper in de Duitse pers al mede omgedoopt in de wedstrijd tussen ‘de Super-Knipser aus Holland'. En dat heeft er natuurlijk alles mee te maken dat bij VfL Wolfsburg Bas Dost in de spits staat, terwijl bij Schalke 04 juist Klaas-Jan Huntelaar de spitspositie bekleed. Maar spits Bas Dost van VfL Wolfsburg is in elk geval niet met de prestaties van Klaas-Jan Huntelaar bezig. Hij liet namelijk al aan de Duitse pers weten: “Ik kijk niet naar hoeveel goals hij heeft gemaakt. Dat interesseert mij ook niet. Ik kijk alleen naar mezelf. Ik weet dat Klaas-Jan veel scoort als hij in goede vorm is. Dat gun ik hem ook, omdat hij ook een Nederlander is en ik vroeger al een fan van hem was. Maar hopelijk scoort hij niet tegen ons.” En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u gratis op internet kan bekijken of Klaas-Jan vanavond inderdaad niet scoort en VfL Wolfsburg in eigen huis wint van Schalke 04, of niet:

Tip: Klik hier om gratis de Apple iPad Air cadeau te krijgen bij het overstappen van energie leverancier

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream VfL Wolfsburg   Schalke 04, Bundesliga

De live stream van Bwin TV is helemaal gratis, maar er moet wel minimaal 1 cent op uw gratis Bwin Account staan. Maar geld storten op uw Bwin Account is sowieso verstandig, want Bwin heeft bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro voor uw klaar staan. Zo kunt u live tijdens Wolfsburg tegen Schalke inzetten op uw favoriet en zo deze Duitse Bundesliga wedstrijd nog spannender maken. Dus de Bundesliga wedstrijd tussen VfL Wolfsburg en Schalke 04 kijkt u weer gratis bij Bwin TV.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

De live uitzendingen van de Duitse Bundesliga zijn, nadat u zich heeft aangemeld, te vinden onder de kalender van de ‘live betting' categorie van Bwin.

Gerelateerde berichten