Gratis live stream Giro dItalia etappe 17 150x150 Gratis live stream Giro dItalia etappe 17 (Sarnonico  Vittorio Veneto)

Gratis live stream Giro d'Italia etappe 17

Na de Koninginnenrit van gister in de Giro d'Italia hebben de renners in deze zelfde Giro d'Italia 2014 het vandaag een stuk eenvoudiger. Want ondanks dat de etappe van vandaag maar liefst 203 kilometer lang is, zijn er onderweg geen hoge bergen te beklimmen, maar slechts enkele heuveltjes: de Fastro-Scale di Primoland (vierde categorie, 352 meter hoog), gevolgd door de Santo Stefano (vierde categorie, 321 meter hoog) en tot slot ook nog de Muro di ca'del Pogio (vierde categorie, 242 meter hoog). En dus zou je verwachten dat de sprinters in deze etappe van de Ronde van Italië hun kans zouden grijpen. Maar dit lijkt toch niet het geval te zijn vandaag in de Giro. Want, met zo'n 140 van de 203 kilometer al gereden, lijkt het peloton vandaag een snipperdag te nemen. Want er is namelijk al een kopgroep ontstaan van 26 man met daarin o.a. de Nederlander Jos van Emden. En deze 26 man hebben op dit moment een voorsprong van maar liefst 10 minuten en 35 seconden op het peloton, wat het dus rustig aan doet. En het goede nieuws is, Gratislivestream.nl zocht weer voor u uit waar het restant van deze 17de etappe van de de Giro d'Italia vanmiddag, vanaf 14.30 uur, gratis live stream op internet te bekijken is:

Tip: Klik hier om gratis de nieuwste Apple iPad Air cadeau te krijgen bij uw energiecontract

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Gratis live stream Giro dItalia etappe 17 (Sarnonico  Vittorio Veneto)

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op deze 17de etappe van de Giro, doe dit dan bij Unibet. Want hier profiteert u van hoge quoteringen en bovendien krijgt u als nieuwe klant een welkomstbonus tot 50 Euro. Zo is uw eerste weddenschap, via uw welkomstbonus, helemaal gratis. Maar of u nu wel of niet inzet op uw favoriet tijdens deze 17de etappe van de Giro d'Italia 2014 (dit kan trouwens ook live tijdens de 17de etappe), in elk geval veel kijkplezier toegewenst.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Print, google bookmark, voeg toe aan favorieten, email door naar vrienden, volg ons via RSS of deel dit bericht op facebook, twitter of nujij.nl
 • Print
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Hyves
 • NuJIJ
 • RSS

Comments are closed.