Gratis live stream Novak Djokovic Andy Murray Gratis live stream Novak Djokovic   Andy Murray, finale Australian Open

Gratis live stream Novak Djokovic – Andy Murray, finale Australian Open

Gratis live stream Novak Djokovic Andy Murray 150x150 Gratis live stream Novak Djokovic   Andy Murray, finale Australian OpenVanochtend, zo rond de klok van 9.30 uur*, betreden Novak Djokovic en Andy Murray de Rod Laver Arena in Melbourne voor hun grote finale van de Australian open 2015. Wie wordt de opvolger van Stanislas Wawrinka als winnaar van dit Grand Slam toernooi, de als eerste geplaatste Serviër Djokovic, of toch de als zesde geplaatst Schot Murray? Dat is vanochtend de grote vraag, wat in elk geval wel zeker is, is dat Novak Djokovic deze finale o.a. bereikte doordat hij in de halve finale de als vierde geplaatste titelverdediger Stanislas Wawrinka in 5 sets versloeg: 7-6 (7-1), 3-6, 6-4, 4-6 en 6-0. Andy Murray, op zijn beurt, versloeg in zijn halve finale de als als zevende geplaatste Tsjech Tomáš Berdych in 4 sets: 7-6 (8-6), 0-6, 3-6 en 5-7. O.a. door deze resultaten nemen Djokovic en Murray het nu dus tegen elkaar op met als inzet de titel van dit eerste Grand slam toernooi van 2015. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanochtend gratis op internet kan bekijken of Novak Djokovic of Andy Murray deze finale van de Australian Open 2015 wint:

Tip: Klik hier om gratis de Apple iPad Air cadeau te krijgen bij het overstappen van energie leverancier

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream Novak Djokovic   Andy Murray, finale Australian Open

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op Novak Djokovic tegen Andy Murray, neem dan eens een kijkje bij Bwin. Want bij Bwin krijgt u direct bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro. En bovendien profiteert u bij Bwin van de hoogste quoteringen op tennis. Zo zijn de quoteringen voor de finale van de Australian Open 2015, tussen Djokovic en Murray, bij Bwin als volgt:

1. Winst Novak Djokovic: 1,40 keer uw inzet.
1. Winst Andy Murray: 3,00 keer uw inzet.

Dus u ziet hte Bwin heeft ook voor de finale van de Australian open 2015 de hoogste quoteringen. Dus klik hier om direct uw 50 Euro welkomstbonus op te halen bij Bwin en vanochtend Novak Djokovic en Andy Murray nog spannender te maken met een inzet op deze finale van de Australian Open 2015.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

* De aanvangstijd van de finale van het heren enkelspel op de Australian Open is afhankelijk van het uitlopen van de finale van het dubbelspel op dit Grand Slam toernooi.

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Gratis live stream Novak Djokovic   Andy Murray, finale Australian Open

Gerelateerde berichten