Gratis live stream Ronde van Spanje etappe 12 Gratis live stream Ronde van Spanje etappe 12 (Logroño   Logroño)

Gratis live stream Ronde van Spanje etappe 12 (Logroño – Logroño)

Gratis live stream Ronde van Spanje etappe 12 150x150 Gratis live stream Ronde van Spanje etappe 12 (Logroño   Logroño)Vandaag, op donderdag 4 september, staat er een volledig vlakke etappe op het programma in de Ronde van Spanje 2014. Want de renners in deze editie van de Vuelta a España leggen vandaag 165,4 kilometer af en startten en finishen in Logroño. En in het begin van deze vlakke etappe heeft de organisatie weliswaar voor de vorm nog een heuveltje van 60 meter opgenomen, maar daarna kan het niet veel vlakker. De renner leggen hierna namelijk nog 7 lokale rondes van 21 kilometer af. En het hoogteverschil in deze lokale rondes is niet meer dan 45 meter. Deze twaalfde etappe van de Ronde van Spanje lijkt vandaag dan ook gemaakt te zijn voor een massasprint. En het goede nieuws is, Gratislivestream.nl zocht weer voor u uit waar u vanmiddag, vanaf 15.00 uur, gratis live stream op internet kan bekijken of deze twaalfde etappe van de Vuelta a España 2014 inderdaad in een massasprint eindigt, of niet:

Tip: Klik hier om gratis de nieuwste Apple iPad Air cadeau te krijgen bij uw energiecontract

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Gratis live stream Ronde van Spanje etappe 12 (Logroño   Logroño)

NIEUW: ZET 5 EURO GRATIS IN OP DE RONDE VAN SPANJE BIJ COMEON!

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op de Vuelta a España 2014, doe dit dan bij ComeOn!. Want bij ComeOn! krijgt u direct zonder storting zo maar 5 Euro gratis speeltegoed. En mocht u besluiten direct meer speeltegoed aan te kopen, dan verdubbelt ComeOn! ook nog is uw eerste storting ook nog is (tot maximaal 300 Euro). Bovendien profiteert u bij ComeOn! van hoge quoteringen. Dus klik hier om direct uw 5 Euro gratis speeltegoed op te halen bij ComeOn! en hiermee de komende weken de strijd om de Ronde van Spanje nog spannender te maken.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Gerelateerde berichten