gratis live stream Maria Sharapova Nadia Petrova 150x150 Gratis live stream Maria Sharapova   Nadia Petrova (US Open)

Gratis live stream Maria Sharapova – Nadia Petrova (US Open)

gratis live stream Maria Sharapova Nadia Petrova 150x150 Gratis live stream Maria Sharapova   Nadia Petrova (US Open)Vannacht, om 1.05 uur, betreden de als derde geplaatste Maria Sharapova en de als negentiende geplaatste Nadia Petrova de tennisbaan in New York voor hun achtste finale in het dames enkelspel op de US Open. En Sharapova bereikte deze achtste finale o.a. door in de derde ronde de Amerikaanse tennisster Mallory Burdette eenvoudig in 2 sets te verslaan: 6-1 en 6-1. De tegenstandster van Sharapova in deze achtste finale, de Russische Pertova, versloeg op haar beurt in de derde ronde de Tsjechische Lucie Safarova in 2 sets: 6-4 en 7-5. O.a. door deze resultaten nemen Maria Sharapova en Nadia Petrova het nu dus tegen elkaar op met als inzet een plekje in de kwartfinales van de US Open. En het goede nieuws is, Gratislivestream.nl zocht weer voor u uit waar u gratis live stream op internet kan bekijken of Sharapova of Petrova deze kwartfinales van de US Open bereikt:

Unibet TV heeft een gratis live stream beschikbaar van Maria Sharapova tegen Nadia Petrova. Even een account aanmaken en kijken maar, klik hier om direct een gratis Unibet account aan te maken.

De live stream van Unibet TV is helemaal gratis, maar er moet wel minimaal 1 cent op uw gratis Unibet Account staan. Maar geld storten op uw Unibet Account is sowieso verstandig, want Unibet heeft bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro voor uw klaar staan. Zo kunt u live tijdens Sharapova tegen Petrova een gokje wagen en zo deze achtste finale van het dames enkelspel op de US Open nog spannender maken. Dus de achtste finale van het dames enkelspel op de US Open tussen Maria Sharapova en Nadia Petrova kijkt u gratis live bij Unibet TV.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

De aanvangstijden van de gratis live streams van de US Open zijn onder voorbehoud van het uitlopen van andere partijen..

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Gratis live stream Maria Sharapova   Nadia Petrova (US Open)

Gerelateerde berichten