gratis live stream Michael van Gerwen Steve Beaton 150x150 Gratis live stream Michael van Gerwen – Steve Beaton

Gratis live stream Michael van Gerwen – Steve Beaton

gratis live stream Michael van Gerwen Steve Beaton 150x150 Gratis live stream Michael van Gerwen – Steve BeatonVandaag gaat de World Matchplay Darts zijn vijfde dag in. En tijdens deze vijfde dag van dit dart evenement zien we de eerste tweede ronde partijen. Zo neemt o.a. de Nederlander Michael van Gerwen het vanavond, om 20.10 uur, op tegen Steve Beaton. En van Gerwen bereikte deze tweede ronde door in de eerste ronde verrassend met 6-10 te winnen van Simon Whitlock. De tegenstander van Michael van Gerwen, Steve Beaton, won op zijn beurt in de eerste ronde met 6-10 van Kevin Painter. Door deze resultaten nemen Michael van Gerwen en Steve Beaton het nu dus tegen elkaar op met als inzet een plek in de derde ronde van de World Matchplay Darts. Dus wie denkt u dat deze derde ronde bereikt, van Gerwen of toch Beaton?

Wie de derde ronde ook bereikt, het beloofd in elk geval een mooie tweede ronde partij te worden en daarom heeft Unibet TV een gratis live stream voor u beschikbaar van van Gerwen tegen Beaton. Dus heeft u nog geen Unibet Account? Maak deze dan snel aan en kijk vanavond, om 20.10 uur, gratis live naar Michael van Gerwen tegen Steve Beaton.

De live stream van Unibet TV is helemaal gratis, maar er moet wel minimaal 1 cent op uw gratis Unibet Account staan. Maar geld storten op uw Unibet Account is sowieso verstandig, want Unibet heeft bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro voor uw klaar staan. Zo kunt u live tijdens van Gerwen tegen Beaton een gokje wagen en zo deze World Matchplay Darts wedstrijd nog spannender maken. Dus de tweede ronde partij van de World Matchplay darts tussen Michael van Gerwen en Steve Beaton kijkt u gratis live bij Unibet TV.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.gratisgsmbijabonnement.nl, alleen de allerbeste GSM aanbiedingen voor u verzameld

De gratis live streams van de World Matchplay Darts zijn, nadat u zich heeft aangemeld, te vinden onder Unibet TV.

Zet 10 Euro in op het WK bij Unibet en ontvang voor 40 Euro aan gratis weddenschappen voor je volgende inzetten bij Unibet Gratis live stream Michael van Gerwen – Steve Beaton

Gerelateerde berichten