Novak Djokovic Wimbledon 150x150 Gratis live stream Baghdatis   Djokovic kijken

Gratis live stream Baghdatis – Djokovic kijken

Novak Djokovic Wimbledon 150x150 Gratis live stream Baghdatis   Djokovic kijkenUPDATE 17.46 uur: De wedstrijd is verlaat en staat nu op het punt van beginnnen.
Zo meteen, om 17.00 uur, begint er weer een mooie partij op Wimbledon. Titelfavoriet en de als tweede geplaatste Novak Djokovic neemt het dan namelijk op tegen de als 32ste geplaatste Cyprioot Marcos Baghdatis. Djokovic heeft zijn zinnen gezet op de winst van Wimbledon 2011, maar ook Baghdatis is uit op een stunt. Dus wie denkt u dat er door gaat? Baghdatis of Djokovic? Wat er ook gebeurt, het belooft in elk geval weer een mooie tennis wedstrijd te worden.

En het goede nieuws is, Unibet TV heeft een gratis live stream beschikbaar van Baghdatis tegen Djokovic. Dus heeft u nog geen Unibet Account? Maak deze dan snel aan en kijk vanmiddag om 17.15 uur gratis live naar Marcos Baghdatis tegen Novak Djokovic.

De live stream van Unibet TV is helemaal gratis, maar er moet wel minimaal 1 cent op uw gratis Unibet Account staan. Maar geld storten op uw Unibet Account is sowieso verstandig, want Unibet heeft bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 euro voor uw klaar staan. Zo kunt u live tijdens Baghdatis tegen Djokovic een gokje wagen TV en het duel nog spannender maken. Dus Baghdatis – Djokovic kijk je gratis live bij Unibet TV.

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Gratis live stream Baghdatis   Djokovic kijken

Gerelateerde berichten