Kijk hier livestream naar alle etappes van de Dauphine 2023 1080x620 Livestream Critérium du Dauphiné 2023, kijk de Dauphiné live

Livestream Critérium du Dauphiné 2023, kijk de Dauphiné live

Het Critérium du Dauphiné 2023 gaat vanmiddag verder met de laatste etappe. En dat is zeker nog een mooie rit met daarin bijna 4.000 hoogtemeters. Dat wordt dus op deze zondag nog 1 keer genieten van topkoers vanuit het zuidoosten van Frankrijk. Wie volgt Primoz Roglic op als winnaar van de Dauphiné? Is het de Deen Jonas Vingegaard van het Nederlandse team Jumbo-Visma? Volgens bookmaker Unibet, is de kans hierop natuurlijk erg groot. Want bij Unibet wordt Jonas Vingegaard (1.03X je inzet) namelijk inderdaad als de absolute topfavoriet beschouwd om het Critérium du Dauphiné 2023 te winnen. Maar mocht Vingegaard vandaag pech of een totale off-day hebben dan ziet Unibet de Brit Adam Yates (26X je inzet) en de Australiërs Ben O'Connor (34X je inzet), Jai Hindley (51X je inzet) en Jack Haig (101X je inzet), ook nog als kanshebbers voor de eindwinst van het Critérium du Dauphiné. Dat blijkt namelijk uit de noteringen van Unibet voorafgaand aan de start van de laatste rit van het Critérium du Dauphiné 2023.

— TIP VAN GRATISLIVESTREAM.NL: ZET BIJ UNIBET 10 EURO IN OP WIELRENNEN EN KRIJG VOOR 50 EURO AAN FREE BETS CADEAU —

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En de renners vertrekken vanochtend vanuit startplaats Le Pont-de-Claix. Vanuit hier is het al snel klimmen geblazen voor het peloton op de de Côte de Pinet (tweede categorie) en de Col des Mouilles (tweede categorie). Na deze tweede beklimming van de dag volgt al snel ene afdaling, waarna deze laatste rit van de Dauphiné 35 kilometer lang redelijk vlak is. Maar, dat is meer de stilte voor de storm. Want na deze 35 redelijk vlakke kilometers wachten namelijk 3 zware beklimmingen op de renners. Dat zijn namelijk achtereenvolgens de de Col du Granier (buitencategorie, 9,6 kilometer klimmen tegen 8,6% stijgingspercentage), de Col du Cucheron (tweede categorie, 7,7 kilometer klimmen tegen 6,2% stijgingspercentage) en de Col de Porte (eerste categorie, 7,4 kilometer klimmen tegen 6,8% stijgingspercentage). Bovenop deze laatste klim zijn er nog 17 kilometer te gaan voor de renners. Hiervan zijn de eerste 15 kilometer in dalende lijn. Maar na deze lange afdaling wacht nog wel de extreem steile slotklim naar La Bastille (eerste categorie) op de renners. Deze is namelijk weliswaar maar 1.8 kilometer lang maar stijgt met gemiddeld 14,2%(!). Welke renner komt er hier als eerste boven en wint vanmiddag deze laatste etappe van de Dauphiné 2023? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestream.nl zocht weer voor je uit waar deze laatste etappe van het Critérium du Dauphiné 2023 vanmiddag gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream Critérium du Dauphiné 2023, kijk de Dauphiné live

— TIP VAN GRATISLIVESTREAM.NL: ZET 10 EURO IN OP WIELRENNEN EN ONTVAN 50 EURO AAN FREE BETS. REGISTREER JE NU OP UNIBET.NL —

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Weddenschap plaatsen op de laatste etappe van de Dauphiné 2023? Bij Unibet profiteer je van 50 Euro aan free bets als je 10 Euro inzet op het Critérium du Dauphiné.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag de laatste etappe van het Critérium du Dauphiné 2023 wint? Zo ja, plaats hier dan een (live) weddenschap op bij de bookmaker Unibet. Want bij Unibet krijg je namelijk voor 50 Euro aan gratis weddenschappen cadeau als je (minimaal) 10 Euro inzet op het Critérium du Dauphiné 2023 (klik hier om gebruik te maken van deze mooie welkomstactie van bookmaker Unibet voor de Dauphiné 2023). En bovendien profiteer je bij Unibet ook van hoge noteringen op het Critérium du Dauphiné 2023. Zo zijn de noteringen van Unibet voor de laatste etappe van de Dauphiné 2023 als volgt:

  1. Jonas Vingegaard wint: 2.10X je inzet*
  2. Richard Carapaz wint: 9.00X je inzet*
  3. Giulio Ciccone wint: 12.00X je inzet*
  4. Adam Yates wint: 17.00X je inzet*
  5. David Gaudu wint: 23.00X je inzet*

Dus je ziet het inzetten op de topfavoriet Joans Vingegaard als winnaar van de laatste etappe van het Critérium du Dauphiné 2023 levert je bij Unibet een ruime verdubbeling je inzet op als Vingegaard vanmiddag inderdaad deze laatste etappe van de Dauphiné wint. Heb je dus nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je voortaan dus altijd van hoge noteringen op alle wielerkoersen en profiteer je bovendien van liefst 50 Euro aan gratis weddenschappen als je (minimaal) 10 Euro inzet op het Critérium du Dauphiné 2023 (klik hier). En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens de laatste etappe van de Dauphiné 2023.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Ronde van Zwitserland 2023
– Gratis livestream Novak Djokovic – Casper Ruud, finale Roland Garros

* = Dit zijn de noteringen voorafgaande aan de laatste etappe van het Critérium du Dauphiné 2023. Deze veranderen uiteraard gedurende deze etappe afhankelijk van het koersverloop. Voor de actuele noteringen van de laatste etappe van de Dauphiné 2023 bezoek de website van bookmaker Unibet.

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Livestream Critérium du Dauphiné 2023, kijk de Dauphiné live

Gerelateerde berichten