Livestream finaledag European Darts Grand Prix 2023 NL 1080x620 Livestream finaledag European Darts Grand Prix 2023

Livestream finaledag European Darts Grand Prix 2023

In de Duitse plaats Sindelfingen wordt vandaag de finaledag van de European Darts Grand Prix 2023 gegooid. Dat wordt dus op deze Pinksterzondag weer genieten van heel veel topdarts vanuit het Glaspalast in Sindelfingen. Wie wordt de opvolger van Luke Cool Hand Luke Humphries als winnaar van dit ongetwijfeld spectaculaire Euro-dartstoernooi en pakt de bijbehorende cheque van liefst £ 30.000? Is het wellicht 1 van de overgebleven Nederlandse topdarters, Raymond Barney van Barneveld of Gian The Giant van Veen? Je ziet het vandaag weer livestream op internet bij Unibet TV. Want Unibet TV zend namelijk alle dartswedstrijden tijdens de European Darts Grand Prix 2023 gewoon livestream op internet uit. Zo mis je dus ook vandaag weer geen enkele ONEHUNDERDANDEIGHTY tijdens de achtste finales, de kwartfinales, de halve finales en de grote finale van dit ongetwijfeld spectaculaire euro-dartstoernooi.

En we beginnen vanmiddag aan de finaledag van de European Darts Grand Prix 2023 met alle 8 de achtste finales. En dat doen we allereerst met de dartsclash tussen titelverdediger Luke Humphries en onze landgenoot Raymond van Barneveld. En meteen hierna is het tijd voor de tweede achtste finale tussen Gian The Giant van Veen en Josh Rocky Rock. Zien we Barney en van Veen vanavond terug op het podium in Singelfingen doordat ze vanmiddag hun achtste finale winnen? Je ziet het vanmiddag livestream op internet bij Unibet TV. Net zoals we later vanmiddag bij Unibet TV ook kunnen gaan kijken naar de achtste finales tijdens dit mooie Euro-dartstoernooi van o.a. Damon The Heat Heta, Gerwyn The Iceman Price, Daryl SuperChin Gurney, Nathan The Asp Aspinall, Dave Chizzy Chisnall en Rob Voltage Cross.

En bovendien nemen hierna vanavond dus de winnaars van deze achtste finales het tegen elkaar op in de kwartfinales, waarna ook nog de halve finales en de grote finale van de European Darts Grand Prix 2023 worden gegooid in het Glaspalast in de Duitse plaats Sindelfingen. Kortom, de echte dartsliefhebber hoeft zich op deze Pinksterzondag weer geen moment te vervelen. Het complete speelschema met de verwachte aanvangstijden van de achtste finales, de kwartfinales, de halve finales en de grote finale die vandaag worden gegooid tijdens dit fraaie Euro-dartstoernooi vindt je hieronder:

Middagprogramma:

Avondprogramma:

Dus je ziet het, dankzij Unibet TV hoef je vandaag weer geen enkele ONEHUNDERDANDEIGHTY te missen tijdens de achtste finales, de kwartfinales, de halve finales en de grote finale van de European Darts Grand Prix 2023. Klik hieronder dan ook snel op de button voor de livestream van al deze ongetwijfeld spectaculaire dartswedstrijden tijdens dit fraaie Euro-toernooi in Sindelfingen:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Livestream finaledag European Darts Grand Prix 2023

— TIP VAN GRATISLIVESTREAMS.BE: ZET 10 EURO IN OP EEN DARTSWEDSTRIJD NAAR KEUZE EN ONTVANG 50 EURO AAN FREE BETS. REGISTREER JE NU OP UNIBET.NL —

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Hoe kan ik gratis livestream kijken naar alle dartswedstrijden tijdens de European Darts Grand Prix 2023 bij Unibet TV?

Bij Unibet TV kan je dus weer alle dartswedstrijden tijdens de European Darts Grand Prix 2023 bijna gratis livestream op internet bekijken. Want met slechts 10 Eurocent op je Unibet account kijk je bij Unibet TV namelijk altijd livestream naar alle dartswedstrijden tijdens o.a. de European Darts Grand Prix, het WK darts en World Matchplay Darts. Dus ook vandaag kan je bij Unibet TV weer livestream kijken en wedden tijdens de achtste finales, de kwartfinales, de halve finales en de grote finale van dit ongetwijfeld spectaculaire Euro dartstoernooi in Sindelfingen. Hieronder lees je hoe eenvoudig dit livestream naar al deze ongetwijfeld spectaculaire dartswedstrijden kijken bij Unibet TV werkt:

  1. Log in op je Unibet account.
  2. Heb je nog geen Unibet account? Klik dan snel hier en maak deze nu aan. Want dan profiteer je ook meteen van 50 euro aan gratis weddenschappen als je (minimaal) 10 Euro inzet op de European Darts Grand Prix 2023. Zo kun je het livestream kijken naar de finaledag van dit fraaie Euro dartstoernooi in Sindelfingen nog spannender maken met een (live) inzet op je favoriete darter.
  3. Open het sportgedeelte op de website van Unibet. Hierna kies je de livestream van de dartswedstrijd tijdens de finaledag van de European Darts Grand Prix 2023 die je livestream op internet bij Unibet TV wilt bekijken. De livestream start vervolgens vanzelf.
  4. Dat is alles, zo lang je saldo (minimaal € 0,10) op je Unibet account hebt staan kijk jij bij Unibet TV altijd livestream naar alle dartswedstrijden van o.a. de European Grand Prix Darts, de World Matchplay Darts en het WK Darts. Om te beginnen dus vandaag met de achtste finales, de kwartfinales, de halve finales en de grote finale van de European Darts Grand Prix 2023 met daarbij o.a. Luke Humphries tegen Raymond van Barneveld en Gian van Veen tegen Josh Rock. Alvast veel topdarts kijkplezier toegewenst!

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream World Cup of Darts 2023
– Gratis livestream Juventus – AC Milan, Serie A topper

* = De aanvangstijden van alle dartswedstrijden tijdens de European Darts Grand Prix 2023 zijn afhankelijk van het uitlopen, of eerder klaar, zijn van eerdere dartspartijen tijdens dit Euro-dartstoernooi.

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Livestream finaledag European Darts Grand Prix 2023

Gerelateerde berichten