gratis live stream Roger Federer Andy Roddick 150x150 Gratis live stream Roger Federer   Andy Roddick (ATP Miami)

Gratis live stream Roger Federer – Andy Roddick (ATP Miami)

gratis live stream Roger Federer Andy Roddick 150x150 Gratis live stream Roger Federer   Andy Roddick (ATP Miami)Roger Federer neemt het komende nacht, om 1.35 uur, in Miami op tegen de Amerikaan Andy Roddick tijdens de derde ronde van het ATP Toernooi van Miami. We kunnen vannacht dus weer genieten van het top tennis van de nummer 3, Federer, en de nummer 31, Roddick, van de plaatsingslijst van het ATP Toernooi van Miami. Roger Federer bereikte deze derde ronde door in de tweede ronde eenvoudig in 2 sets te winnen van de Amerikaan Ryan Harrison: 6-2 en 7-6 (3). De tegenstander van Federer, Andy Roddick, versloeg op zijn beurt in 2 sets Gilles Muller: 6-3 en 6-2. Door deze resultaten nemen Roger Federer en Andy Roddick het nu dus tegen elkaar op met als inzet een plekje in de achtste finale van het ATP Toernooi van Miami. Dus wie denkt u dat deze achtste finale bereikt, Federer of toch Roddick?

Wie de achtste finale ook bereikt, het beloofd in elk geval een spannende derde ronde partij te worden en daarom heeft Unibet TV een gratis live stream voor u beschikbaar Federer tegen Roddick. Dus heeft u nog geen gratis Unibet Account? Maak deze dan snel aan en kijk vannacht, om 1.35 uur, gratis live stream naar Roger Federer tegen Andy Roddick.

De live stream van Unibet TV is helemaal gratis, maar er moet wel minimaal 1 cent op uw gratis Unibet Account staan. Maar geld storten op uw Unibet Account is sowieso verstandig, want Unibet heeft bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro voor uw klaar staan. Zo kunt u live tijdens Federer tegen Roddick een gokje wagen en zo deze derde ronde partij van het ATP Toernooi van Miami nog spannender maken. Dus de derde ronde partij van het ATP Toernooi van Miami tussen Roger Federer en Andy Roddick kijkt u gratis live bij Unibet TV.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

De aanvangstijden van de gratis live streams van het ATP Toernooi van Miami zijn onder voorbehoud van het uitlopen van andere partijen..

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Gratis live stream Roger Federer   Andy Roddick (ATP Miami)

Gerelateerde berichten