Livestream Eredivisie 1080x620 Scoor hier 50X je inzet als je favoriete Eredivisie club zijn openingswedstrijd wint

Scoor hier 50X je inzet als je favoriete Eredivisie club zijn openingswedstrijd wint

JA JA! Het is zover dit weekend gaat de Eredivisie weer van start met de openingsspeelronde van het nieuwe seizoen. Dat gaat dus weer 9 fraaie Eredivisiewedstrijden opleveren dit weekend! Zo gaat Ajax in Sittard op zoek naar zijn eerste competitiezege van dit seizoen tegen Fortuna, neemt PSV het in het eigen Philips Stadion in Eindhoven op tegen promovendus FC Emmen en wacht voor Feyenoord een uitwedstrijd tegen Vitesse. En ook bij bookmaker Betcity gaat de openingsspeelronde van het nieuwe seizoen in de Eredivisie uiteraard weer niet onopgemerkt voorbij. Nee, sterker nog, om de start van het nieuwe seizoen in de Eredivisie te vieren heeft Betcity nu niet zomaar een Odds Boost klaar staan voor nieuwe spelers. Betcity geeft namelijk al zijn nieuwe klanten dit weekend een odds boost van 50 keer je inzet op een overwinning van jouw favoriete Eredivisie club! Kies bij Betcity dus je favoriete club, zet in en geniet van de eerste speelronde in de Eredivisie:

Doe nu mee Scoor hier 50X je inzet als je favoriete Eredivisie club zijn openingswedstrijd wint

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+

Hoe pak je bij Betcity 50X(!) jouw inzet als je favoriete Eredivisie club zijn openingsmatch wint?

Gebruik maken van deze dolle dwaze Odds Boost van bookmaker Betcity is heel erg gemakkelijk. Hieronder lees je stap voor stap hoe ook jij 50X jouw inzet kan pakken als jouw favoriete Eredivisie club zijn openingswedstrijd wint:

Hoe speel je mee Scoor hier 50X je inzet als je favoriete Eredivisie club zijn openingswedstrijd wint

Wat kost gokken jou? Stop op tijd 18+

Misschien ook interessant voor je:

– Profiteer nu van maximaal 35% korting op een VI abonnement

Zet 10 Euro in op het WK bij Unibet en ontvang voor 40 Euro aan gratis weddenschappen voor je volgende inzetten bij Unibet Scoor hier 50X je inzet als je favoriete Eredivisie club zijn openingswedstrijd wint

Gerelateerde berichten