Livestream Ronde van Lombardije 2021 1080x620 Livestream Ronde van Lombardije, kijk de koers van de vallende bladeren live

Livestream Ronde van Lombardije, kijk de koers van de vallende bladeren live

De laatste grote wielrenklassieker van 2021, de Ronde van Lombardije, wordt vandaag verreden. Wie wordt de opvolger van Jakob Fuglsang als winnaar van Il Lombardia? Dat is zaterdagmiddag de grote vraag. En volgens de nieuwe legale online bookmaker van Nederland, Betcity, zijn in elk geval Primoz Roglic, Remco Evenepoel, Tadej Pogacar, Julian Alaphilippe en João Almeida de 5 grootste kanshebbers om de koers vallende bladeren dit jaar te winnen. Dat blijkt namelijk uit de noteringen* van Betcity voorafgaand aan de Ronde van Lombardije 2021.

En de Ronde van Lombardije 2021 brengt de renners dit jaar, in 239 kilometer fietsen, van Como naar een uitdagende finale in Bergamo. En vrijwel alle ruim 4500 hoogtemeters van deze editie van Il Lombardia zitten in de laatste 150 kilometer. Dat beloofd dus spektakel op te gaan leveren! Want de renners moeten tijdens deze editie van de koers van de vallende bladeren namelijk achtereenvolgens over de Madonna del Ghisallo, de klim naar Roncola, de klim naar Berbenno, de Passo di Zambla en de Passo di Ganda heen. En na al dit klimwerk wacht ook nog is de uitdagende finale in Bergamo op de renners. Want deze finale van de Ronde van Lombardije 2021 wordt namelijk gepeperd door de klim van de Colle Aperto. Dit is een klim die gedeeltelijk uit kasseien bestaat en in 1,6 kilometer met gemiddeld 7,9% omhoog loopt. Eenmaal boven brengt een duikvlucht van ruim 3 kilometer de renners naar de finish in Bergamo. Welke renner passeert deze finish op de Viale Giovanni XXIII in Bergamo als eerste en wint deze laatste grote wielerklassieker van 2021? Je ziet het gratis livestream op internet. Want Gratislivestream.nl zocht voor je uit waar de Ronde van Lombardije 2021 gratis livestream op internet te bekijken is:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Livestream Ronde van Lombardije, kijk de koers van de vallende bladeren live

— TIP VAN GRATISLIVESTREAM.NL: KLIK NU HIER EN PROFITEER VAN EEN FREE BET TER WAARDE VAN 20 EURO ALS JE NU JE NIEUWE BETCITY ACCOUNT AANMAAKT —

Inzetten op de Ronde van Lombardije 2021? Bij Betcity krijg je een gratis weddenschap van 20 Euro kado als nieuwe klant.

Denk jij te weten welke renner er vanmiddag de Ronde van Lombardije 2021 op zijn naam zet? Zo ja, zet hier dan (live) op in bij de nieuwe legale bookmaker van Nederland, Betcity. Want bij Betcity profiteer je namelijk altijd van een gratis weddenschap van 20 euro als je minimaal 20 euro op je nieuwe Betcity account stort (klik hier om deze gratis bet van € 20,- te claimen). En bovendien profiteer je bij Betcity ook van hoge noteringen op alle wielrenwedstrijden. Zo heeft Betcity de volgende hoge noteringen voor je klaar staan tijdens de Ronde van Lombardije 2021:

  1. Primoz Roglic wint: 3.00 keer je inzet*
  2. Remco Evenepoel wint: 4.75 keer je inzet*
  3. Tadej Pogacar wint: 7.00 keer je inzet*
  4. Julian Alaphilippe wint: 12.00 keer je inzet*
  5. João Almeida wint: 13.00 keer je inzet*
  6. Adam Yates wint: 15.00 keer je inzet*
  7. Jonas Vingegaard wint: 26.00 keer je inzet*
  8. Michael Woods wint: 26.00 keer je inzet*
  9. BAUKE MOLLEMA wint: 34.00 keer je inzet*
  10. Simon Yates wint: 34.00 keer je inzet*

Dus je ziet het, dat zijn inderdaad weer mooie, hoge noteringen van Betcity voor de koers van de vallende bladeren. Heb je dus nog geen Betcity spelersaccount? Klik dan snel hier om deze nu aan te maken. Want dan profiteer je dus ook meteen van een gratis bet ter waarde van 20 euro als je minimaal 20 Euro op je nieuwe Betcity account stort. En voor nu alvast veel kijkplezier toegewenst tijdens Ronde van Lombardije 2021.

Misschien ook interessant voor je:

– Gratis livestream Spanje – Frankrijk, finale Nations League
– Gratis livestream Nederland – Gilbraltar, Oranje in de WK kwalificatie

* = Dit zijn de noteringen van Betcity voorafgaande aan de Ronde van Lombardije. Deze veranderen uiteraard gedurende de koers afhankelijk van het koersverloop. Voor de meest actuele odds van Il Lombardia 2021 bezoek de website van bookmaker Betcity.

Zet 10 Euro in op het WK bij Unibet en ontvang voor 40 Euro aan gratis weddenschappen voor je volgende inzetten bij Unibet Livestream Ronde van Lombardije, kijk de koers van de vallende bladeren live

Gerelateerde berichten