Live stream Oostenrijk Hongarije 150x150 Gratis live stream Oostenrijk  Hongarije, EK voetbalMaar 2 wedstrijden staan er vandaag op het programma tijdens Euro 2016 in Frankrijk. Want later vandaag, om 21.00 uur, zien we o.a. Christiano Ronaldo in actie als Portugal het opneemt tegen IJsland. Maar daarvoor, om 18.00 uur, nemen Oostenrijk en Hongarije het al tegen elkaar op tijdens hun eerste groepswedstrijd van dit EK voetbal. En voor Hongarije is het voor het eerst sinds 44 jaar dat ze weer eens actief zijn op een EK voetbal. Oostenrijk, op zijn beurt, plaatste zich voor het eerst op eigen kracht voor het EK, nadat het in 2008 als organiserend land, samen met Zwitserland, ook al actief was op het EK. En die kwalificatie voor het EK werkte Oostenrijk op indrukwekkende wijze af. Want in een poule met als tegenstanders Rusland, Zweden, Montenegro, Liechtenstein en Moldavië verloor Oostenrijk geen 1 keer en won het 9 duels en speelde het maar 1 gelijk. De verwachtingen in Oostenrijk voor dit EK zullen dan ook hoog gespannen zijn. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanavond gratis op internet kan bekijken of Oostenrijk deze hooggespannen verwachtingen waar maakt door Hongarije op een (ruime) nederlaag te trakteren, of niet:

Tip: Klik hier om gratis de Apple iPad Air cadeau te krijgen bij het overstappen van energie leverancier

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream Oostenrijk  Hongarije, EK voetbal

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op Oostenrijk tegen Hongarije, neem dan eens een kijkje bij Bwin. Want bij Bwin krijgt u direct bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro. En bovendien profiteert u bij Bwin van de hoogste quoteringen op alle EK voetbalwedstrijden. Zo zijn de quoteringen voor Oostenrijk tegen Hongarije, bij Bwin als volgt:

1. Winst Oostenrijk: 1,75 keer uw inzet.
2. Winst Hongarije: 5,75 keer uw inzet.
3. Gelijkspel: 3,50 keer uw inzet.

Dus u ziet het Bwin heeft ook voor Oostenrijk tegen Hongarije de hoogste quoteringen. Dus klik hier om direct uw 50 Euro welkomstbonus op te halen bij Bwin en vanavond Oostenrijk tegen Hongarije nog spannender te maken met een inzet op deze EK wedstrijd.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Print, google bookmark, voeg toe aan favorieten, email door naar vrienden, volg ons via RSS of deel dit bericht op facebook, twitter of nujij.nl
 • Print
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Hyves
 • NuJIJ
 • RSS

Comments are closed.