Live stream Duitsland Oekraïne Gratis live stream Duitsland   Oekraïne, EK voetbal

Gratis live stream Duitsland – Oekraïne, EK voetbal

Live stream Duitsland Oekraïne 150x150 Gratis live stream Duitsland   Oekraïne, EK voetbalZoals eigenlijk elke keer als Duitsland meedoet aan een groot voetbaltoernooi is ‘die Mannschaft' ook tijdens Euro 2016 weer 1 van de topfavorieten voor de eindzege in Frankrijk. Maar toch zijn de Duitsers nog niet in absolute topvorm. Want tijdens de voorbereiding op dit EK voetbal speelde Duitsland namelijk 2 oefenwedstrijden. En het won daarin weliswaar met 2-0 van Hongarije, maar verloor ook in eigen huis met 1-3 van Slowakije. En dus zal ‘die Mannschaft' vanavond, om 21.00 uur, goed bij de les moeten zijn als het in het Grand Stade Lille Métropole in Lille aantreed teken Oekraïne tijdens hun eerste groepswedstrijd van Euro 2016. Zeker ook omdat Oekraïne tijdens zijn 12 kwalificatiewedstrijden voor het EK geen 1 keer meer als 1 tegengoal hoefde te incasseren (totaal 5 tegengoals). Zeker in verdedigend opzicht staat Oekraïne dus zijn mannetje. En dus zal bij Duitsland de hoop vooral gevestigd zijn op de veelscorende spits Thomas Müller die nog nooit op een EK scoorde, maar tijdens WK's wel goed was voor 10 doelpunten in 13 wedstrijden. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanavond gratis op internet kan bekijken of Müller vanavond zijn eerste EK doelpunt(en) ooit maakt en Duitsland zo naar de overwinning tegen Oekraïne leidt, of niet:

Tip: Klik hier om gratis de Apple iPad Air cadeau te krijgen bij het overstappen van energie leverancier

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream Duitsland   Oekraïne, EK voetbal

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op Duitsland tegen Oekraïne, neem dan eens een kijkje bij Bwin. Want bij Bwin krijgt u direct bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro. En bovendien profiteert u bij Bwin van de hoogste quoteringen op alle EK voetbalwedstrijden. Zo zijn de quoteringen voor Duitsland tegen Oekraïne, bij Bwin als volgt:

1. Winst Duitsland: 1,55 keer uw inzet.
2. Winst Oekraïne: 7,00 keer uw inzet.
3. Gelijkspel: 4,10 keer uw inzet.

Dus u ziet het Bwin heeft ook voor Duitsland tegen Oekraïne de hoogste quoteringen. Dus klik hier om direct uw 50 Euro welkomstbonus op te halen bij Bwin en vanavond Duitsland tegen Oekraïne nog spannender te maken met een inzet op deze EK wedstrijd.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Gerelateerde berichten