Live stream Giro 2016 1024x666 Gratis live stream Giro dItalia etappe 20, Guillestre – Sant’Anna di Vinadio

Gratis live stream Giro d’Italia etappe 20, Guillestre – Sant’Anna di Vinadio

Live stream Giro 2016 150x150 Gratis live stream Giro dItalia etappe 20, Guillestre – Sant’Anna di VinadioGistermiddag, tijdens de negentiende etappe van de Giro d'Italia 2016, raakte Nederlander Steven Kruiswijk helaas zijn roze leiderstrui kwijt dankzij een zware valpartij tijdens de afdaling van de Col Agnel. En hierdoor ij Kruiswijk gezakt naar de derde plaats in deze editie van de Ronde van Italië met een achterstand van 1 minuut en 5 seconden op de nieuwe roze truidrager Esteban Chaves. Maar er staat vandaag, tijdens de 1 na laatste etappe van de Giro 2016, nog wel een mooie bergetappe op het programma, waarin Kruiswijk wellicht nog wat terug kan doen. Want de renners leggen vandaag namelijk 134 kilometer af en gaan onderweg over de Col de Vars (2108 meter hoog, eerste categorie), de Col de la Bonette (2715 meter hoog, eerste categorie) en de Colle della Lombarda (2350 meter hoog, eerste categorie) heen. Maar ook dan zijn de renners er nog niet. Nee, wat de finish van deze etappe is namelijk na de slotklim van de dag naar Sant’Anna di Vinadio (2015 meter hoog, derde categorie). Kortom ook deze 1 na laatste etappe van de Giro d'Italia 2016 belooft weer volop spektakel op te gaan leveren. En daarom zochten wij weer voor u uit waar deze mooie laatste bergetappe van de Giro d'Italia 2016 vanmiddag gratis op internet te bekijken is:

Tip: Klik hier om gratis de Apple iPad Air cadeau te krijgen bij het overstappen van energie leverancier

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream Giro dItalia etappe 20, Guillestre – Sant’Anna di Vinadio

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op de Giro d'Italia, neem dan eens een kijkje bij Bwin. Want bij Bwin krijgt u direct bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro. En bovendien profiteert u bij Bwin van de hoogste quoteringen voor de Giro 2016. Dus klik hier om direct uw 50 Euro welkomstbonus op te halen bij Bwin en vanmiddag deze twintigsrte etappe van de Ronde van Italië nog spannender te maken met een inzet op deze etappe.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Gratis live stream Giro dItalia etappe 20, Guillestre – Sant’Anna di Vinadio

Gerelateerde berichten