Gratis live stream Vuelta a España etappe 16 Gratis live stream Vuelta a España etappe 16, Luarca – Ermita de Alba

Gratis live stream Vuelta a España etappe 16, Luarca – Ermita de Alba

Gratis live stream Vuelta a España etappe 16 150x150 Gratis live stream Vuelta a España etappe 16, Luarca – Ermita de AlbaEen zware bergrit, dat is wat de renners in de Vuelta a España 2015 vandaag voor hun kiezen krijgen. Want de zestiende etappe van de Ronde van Spanje, die vandaag wordt verreden, kent maar liefst 7 cols. Want direct na de start beginnen de renners al met de beklimming van de Alto Aristébano (derde categorie). En hierna wacht na zo'n 40 gereden kilometers al weer de Alto de Piedratecha (tweede categorie). En hierna komen de renners na zo'n 80 gereden kilometers alweer Alto de la Cabruñana (derde categorie), gevold door de Alto de Tenebredo (tweede categorie) tegen. En ook dan zit het klimwerk er nog lang niet op voor het peloton. Nee, want na zo'n 150 gereden kilometer wacht de Alto del Cordal (tweede categorie) alweer. En ook daarna volgen zelfs nog de 2 zwaarste cols, allereerst namelijk de Alto de la Cobertoria (eerste categorie, 1155 meter hoog). En tenslotte ligt de finish van deze zestiende etappe van de Vuelta bovenop de slotklim, de Ermita del Alba (buitencategorie, 1185 meter hoog). En het goede nieuws is, wij zochten weer uit waar u vanmiddag, vanaf 16.00 uur, gratis op internet kan kijken wie er als eerste aankomt bovenop deze slotklim van de buitencategorie:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream Vuelta a España etappe 16, Luarca – Ermita de Alba

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op de Vuelta a España, neem dan eens een kijkje bij Bwin. Want bij Bwin krijgt u direct bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro. En bovendien profiteert u bij Bwin van de hoogste quoteringen voor Vuelta 2015. Dus klik hier om direct uw 50 Euro welkomstbonus op te halen bij Bwin en vanmiddag deze zestiende etappe van de Vuelta a España nog spannender te maken met een inzet op deze etappe.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Gratis live stream Vuelta a España etappe 16, Luarca – Ermita de Alba

Gerelateerde berichten