Gratis live stream FC Barcelona Sevilla 150x150 Gratis live stream FC Barcelona  Sevilla, Europese SupercupDe Dinamo Arena in Tblisi is vanavond, om 20.45 uur, het toneel van de strijd om de Europese Supercup. En dat betekent uiteraard dat de winnaar van de Champions League van het afgelopen seizoen, FC Barcelona, het vanavond in dit stadion opneemt tegen de winnaar van de Europa League van het afgelopen seizoen, Sevilla. En zeker is in elk geval dat Barcelona het vanavond tijdens dit duel om de Europese Supercup zal moeten doen zonder Neymar die uitgeschakeld omdat hij de bof heeft. Maar ook de tegenstander van FC Barcelona van vanavond, Sevilla, kampt met de nodige personele problemen. Want bij Sevilla kunnen Nicolas Pareja en Daniel Carrico sowieso niet spelen vanavond. maar daarnaast moet Sveilla ook vrezen voor de afwezigheid van Steven N'Zonzi, Timothée Kolodziejcak en Adil Rami. Want zij kampen namelijk met voedselvergiftiging na een spelersbarbecue die Sevilla afgelopen weekend hielt. En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u gratis op internet kan bekijken of Sevilla, ondanks de afwezigheid van deze spelers, vanavond FC Barcelona weet te verrassen in deze strijd om de Europese Supercup, of niet:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream FC Barcelona  Sevilla, Europese Supercup

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op Barcelona tegen Sevilla, neem dan eens een kijkje bij Bwin. Want bij Bwin krijgt u direct bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro. En bovendien profiteert u bij Bwin van de hoogste quoteringen op de strijd om de Europese Supercup. Zo zijn de quoteringen voor FC Barcelona tegen Sevilla, bij Bwin als volgt:

1. Winst Barcelona: 1,35 keer uw inzet.
2. Winst Sevilla: 8,25 keer uw inzet.
3. Gelijkspel (na de reguliere speeltijd): 5,50 keer uw inzet.

Dus u ziet het Bwin heeft ook voor FC Barcelona tegen Sevilla de hoogste quoteringen. Dus klik hier om direct uw 50 Euro welkomstbonus op te halen bij Bwin en vanavond FC Barcelona tegen Sevilla Wien nog spannender te maken met een inzet op dit Europese Supercup duel.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Print, google bookmark, voeg toe aan favorieten, email door naar vrienden, volg ons via RSS of deel dit bericht op facebook, twitter of nujij.nl
 • Print
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Hyves
 • NuJIJ
 • RSS

Comments are closed.