Gratis live stream samenvatting AS Monaco Juventus 150x150 Gratis live stream samenvatting AS Monaco  JuventusVanuit Turijn is Juventus afgereisd naar Monaco voor hun return in de kwartfinales van de Champions league tegen AS Monaco. En Juventus zal vanavond in het Stade Louis II in Monaco een 0-1 voorsprong verdedigen tijdens deze return van de kwartfinale van dit Europese miljoenenbal. Maar ondanks deze voorsprong voor ‘de Oude Dame', heeft Juventus, volgens trainer Massimiliano Allegri, vanavond slechts een klein voordeel. Allegri liet namelijk gister op de persconferentie weten: “We hebben slechts een klein voordeel. Om ons te plaatsen voor de halve eindstrijd moeten we morgen ten minste één doelpunt maken en de juiste prestatie leveren, zowel met onze handen als met het hoofd. Want Monaco is een lastig te bespelen ploeg, het wordt dus een moeilijke en lange wedstrijd. Het is een team dat goed verdedigt, een goede techniek en fysiek sterke aanvallers heeft. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat we top zullen zijn en de halve finales gaan bereiken.” En het goede nieuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanavond, om 22.40 uur, in een samenvatting gratis op internet kan bekijken of dit vertrouwen van de trainer van Juventus terecht is en ‘de Oude Dame' vanavond inderdaad, ten koste van AS Monaco, de halve finales van de Champions League bereikt, of niet:

Tip: Klik hier om gratis de Apple iPad Air cadeau te krijgen bij het overstappen van energie leverancier

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream samenvatting AS Monaco  Juventus

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op AS Monaco tegen Juventus, neem dan eens een kijkje bij Bwin. Want bij Bwin krijgt u direct bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro. En bovendien profiteert u bij Bwin van de hoogste quoteringen voor de Champions League. Zo zijn de quoteringen voor onaco tegen Juventus, bij Bwin als volgt:

1. Winst AS Monaco: 3,30 keer uw inzet.
2. Winst Juventus: 2,35 keer uw inzet.
3. Gelijkspel: 3,20 keer uw inzet.

Dus u ziet het Bwin heeft ook voor AS Monaco tegen Juventus de hoogste quoteringen. Dus klik hier om direct uw 50 Euro welkomstbonus op te halen bij Bwin en vanavond AS Monaco tegen Juventus nog spannender te maken met een inzet op deze kwartfinale van de Champions League.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Print, google bookmark, voeg toe aan favorieten, email door naar vrienden, volg ons via RSS of deel dit bericht op facebook, twitter of nujij.nl
 • Print
 • Facebook
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Hyves
 • NuJIJ
 • RSS

Comments are closed.