Gratis live stream Nederland Duitsland Gratis live stream Nederland   Duitsland (Champions Trophy Hockey)

Gratis live stream Nederland – Duitsland (Champions Trophy Hockey)

Gratis live stream Nederland Duitsland 150x150 Gratis live stream Nederland   Duitsland (Champions Trophy Hockey)Vanmiddag, om 17.00 uur, nemen de Oranje hockey dames het, tijdens de kwartfinale van de Champions Trophy Hockey, op tegen Duitsland. Kan Nederland ten koste van onze Oosterburen de halve finales van de Champions Trophy Hockey bereiken? Dat is vanmiddag de grote vraag, wat in elk geval wel zeker is, is dat de Oranje vrouwen deze kwartfinale van de Champions Trophy Hockey 2014 bereikte doordat ze in groep B van deze Champions Trophy als tweede eindigde na een 2-0 overwinning tegen China, een 1-1 gelijkspel tegen Nieuw-Zeeland en een 1-0 overwinning tegen Japan. De tegenstander van Nederland in deze kwartfinale, Duitsland, eindigde op zijn beurt als derde in groep A van deze Champions Trophy, na een 1-0 nederlaag tegen Argentinië, een 1-1 gelijkspel tegen Engeland en een 3-1 nederlaag tegen Australië. Door deze resultaten nemen de hockey dames van Nederland en Duitsland het nu dus tegen elkaar op met als inzet een plek in de halve finales van de Champions Trophy 2014. En het goede nieuws is, Gratislivestream.nl zocht weer voor u uit waar u gratis live stream op internet kan bekijken of Nederland of Duitsland deze halve finale van de Champions Trophy vanmiddag bereikt:

Tip: Klik hier om gratis de nieuwste Apple iPad Air cadeau te krijgen bij uw energiecontract

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream Nederland   Duitsland (Champions Trophy Hockey)

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op deze kwartfinale van de Champions Trophy, doe dit dan bij Bwin. Want bij Bwin krijgt u een welkomstbonus tot 50 Euro. Bovendien profiteert u bij Bwin van hoge quoteringen. Zo zijn de quoteringen voor Nederland tegen Duitsland bij Bwin als volgt:

1. Winst Oranje: 1,20 keer uw inzet.
2. Winst Duitsland: 7,00 keer uw inzet.
3. Gelijkspel (na de reguliere speeltijd): 8,00 keer uw inzet.

Dus u ziet het Bwin heeft ook voor Nederland tegen Duitsland de hoogste quoteringen. En naast een gokje wagen op een overwinning voor Nederland of Duitsland kunt u natuurlijk ook op een specifieke uitslag inzetten en zo helemaal een leuke winst binnen halen. Dus klik hier om direct uw gratis Bwin account aan te maken, te profiteren van uw welkomstbonus tot 50 Euro, en vanavond Nederland tegen Duitsland nog spannender te maken met een online gokje op deze kwartfinale van de Champions Trophy 2014.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Gerelateerde berichten