Gratis live stream Novak Djokovic Roger Federer Gratis live stream Novak Djokovic   Roger Federer (finale Wimbledon)

Gratis live stream Novak Djokovic – Roger Federer (finale Wimbledon)

Gratis live stream Novak Djokovic Roger Federer 300x187 Gratis live stream Novak Djokovic   Roger Federer (finale Wimbledon)Vanmiddag, om 15.00 uur, betreden Novak Djokovic en Roger Federer het Centre Court van de All England Lawn Tennis and Croquet Club in Londen voor de grote finale van Wimbledon 2014. Wie wint dit meest prestigieuze Grand Slam toernooi van het jaar, de als eerste geplaatste Serviër Djokovic, of de als vierde geplaatste Zwitser Federer? Dat is vanmiddag de grote vraag in deze finale van Wimbledon, wat in elk geval wel zeker is, is dat Novak Djokovic deze finale o.a. bereikte doordat hij eergisteren de als elfde geplaatste Bulgaar Grigor Dimitrov in 4 sets versloeg: 6-4, 3-6, 7-6 (7-2) en 7-6 (9-7). De tegenstander van Djokovic in deze finale, Roger Federer, versloeg op zijn beurt in de halve finale de als achtste geplaatste Canadees Milos Raonic in 3 sets: 6-4, 6-4 en 6-4. O.a. door deze resultaten nemen Djokovic en Federer het nu dus vanmiddag tegen elkaar op met als inzet de titel van Wimbledon 2014. En het goede nieuws is, Gratislivestream.nl zocht weer voor u uit waar u gratis live op internet kan bekijken of Novak Djokovic of Roger Federer deze titel van Wimbledon vanmiddag pakt:

Tip: Klik hier om gratis de nieuwste Apple iPad Air cadeau te krijgen bij uw energiecontract

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream Novak Djokovic   Roger Federer (finale Wimbledon)

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

De aanvangstijden van de gratis live streams van Wimbledon zijn onder voorbehoud van het uitlopen van andere partijen en het weer.

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Gratis live stream Novak Djokovic   Roger Federer (finale Wimbledon)

Gerelateerde berichten