Gratis live stream Roger Federer Milos Raonic Gratis live stream Roger Federer   Milos Raonic (Wimbledon)

Gratis live stream Roger Federer – Milos Raonic (Wimbledon)

Gratis live stream Roger Federer Milos Raonic 150x150 Gratis live stream Roger Federer   Milos Raonic (Wimbledon)Vanmiddag, zo rond de klok van 15.30 uur, betreden Roger Federer en Milos Raonic het Centre Court van Wimbledon voor hun halve finale van Wimbledon 2014. Wie bereikt de finale van dit meest prestigieuze Grand Slam toernooi van het jaar, de als vierde geplaatste Zwitser Federer, of toch de als achtste geplaatste Canadees Raonic? Dat is vanmiddag de grote vraag, wat in elk geval wel zeker is, is dat Roger Federer deze halve finale o.a. bereikte doordat hij eergisteren, in de kwartfinale, zijn landgenoot Stanislas Wawrinka in 4 sets versloeg: 6-3, 6-7 (5-7), 4-6 en 4-6. De tegenstander van Federer van vanmiddag, Milos Raonic, versloeg op zijn beurt eergisteren in de kwartfinale de Australiër Nick Kyrgios in 4 sets: 6-7 (4-7) 6-2, 6-4 en 7-6 (7-4). O.a. door deze resultaten nemen Federer en Raonic het nu dus vanmiddag tegen elkaar op met als inzet een plekje in de finale, van aankomende zondag, van Wimbledon 2014. En het goede nieuws is, Gratislivestream.nl zocht weer voor u uit waar u gratis live op internet kan bekijken of Roger Federer of Milos Raonic deze grote finale van Wimbledon 2014 vanmiddag bereikt:

Tip: Klik hier om gratis de nieuwste Apple iPad Air cadeau te krijgen bij uw energiecontract

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream Roger Federer   Milos Raonic (Wimbledon)

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

De aanvangstijden van de gratis live streams van Wimbledon zijn onder voorbehoud van het uitlopen van andere partijen en het weer.

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Gratis live stream Roger Federer   Milos Raonic (Wimbledon)

Gerelateerde berichten