De quoteringen voor de WK finale De quoteringen voor de WK finale

De quoteringen voor de WK finale

De quoteringen voor de WK finale 150x150 De quoteringen voor de WK finale

Vanavond, om 21.00 uur, is het zover, dan nemen Duitsland en Argentinie het, voor het oog van de hele Wereld, tegen elkaar op tijdens hun finale van het WK voetbal 2014. En volgens bookmaker Bwin is Duitsland, na de onverwachts ruime 7-1 zege tegen gastland Brazilië in de halve finale van dit WK, de grote favoriet om dit WK voetbal 2014 in Brazilië te winnen. Maar toch doen de Duitsers er volgens Bwin ook zeker goed aan om Argentinië, wat tijdens zijn halve finale (helaas) Nederland na strafschoppen versloeg, niet te onderschatten. Dat blijkt althans uit de quoteringen van bookmaker Bwin. Hieronder vind u deze quoteringen van Bwin voor de WK finale tussen Duitsland en Argentinië:

1. Winst Duitsland (in de reguliere speeltijd): 2,30 keer uw inzet..
2. Winst Argentinië (in de reguliere speeltijd): 3,60 keer uw inzet.
3. Gelijkspel (in de reguliere speeltijd): 3,25 keer uw inzet.

Hieronder vindt u de quoteringen voor deze WK finale tussen Duitsland en Argentinië inclusief eventuele verlenging en strafschoppen:

1. Duitsland wint het WK voetbal 2014: 1,62 keer uw inzet..
2. Argentinië wint het WK voetbal 2014: 2,40 keer uw inzet.

Dus u ziet het, mocht u ook een gokje willen wagen op Duitsland tegen Argentinië, doe dit dan bij Bwin. Want bij Bwin krijgt u een welkomstbonus tot 50 Euro. Zo is uw eerste gokje, viauw welkomstbonus, dus helemaal gratis. Dus klik hier om direct uw gratis Bwin account aan te maken, te profiteren van uw welkomstbonus tot 50 Euro, en te starten met het verdienen van geld tijdens de finale van het WK voetbal 2014 van vanavond.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Unibet banner welkomstbonus sport 1 De quoteringen voor de WK finale

Gerelateerde berichten