Unibet promotie voor Fetenoord PSV Scoort Pellè de eerste? Uw inzet terug!

Scoort Pellè de eerste? Uw inzet terug!

Unibet promotie voor Fetenoord PSV 150x150 Scoort Pellè de eerste? Uw inzet terug!Helaas deze sport promotie is niet meer beschikbaar. Klik hier om direct naar onze actuele sportpromoties toe te gaan.

Aankomende zondag, om 16.30 uur, staat in de Eredivisie de topper tussen PSV en Feyenoord op het programma. Is het Feyenoord wat PSV in Eindhoven verslaat, en daarmee zo goed als zeker de tweede plaats in de Eredivisie veilig stelt, of grijpt PSV juist zijn laatste kans om nog kans te houden op de tweede plaats in de Eredivisie, door Feyenoord te verslaan? Dat is aankomende zondag de grote vraag, wat in elk geval wel zeker is is dat u bij weer goed zit om een gokje te wagen op deze Eredivisie wedstrijd. Want Unibet heeft voor deze wedstrijd wel een hele leuke promotie. Als u namelijk 10, 20 of 30 Euro inzet op op de eerste doelpuntenmaker, de laatste doelpuntenmaker of de correcte uitslag van PSV tegen Feyenoord, dan krijgt u, als Graziano Pellè de eerste goal maakt in deze wedstrijd, uw inzet gewoon terug. En de kans dat Pellè de eerste doelpunt maakt in deze topper, is zeker niet te verwaarlozen. Want de topspits van Feyenoord moest natuurlijk 4 wedstrijden toekijken vanwege zijn schorsing. Maar Pellè was er vorige week, toen Feyenoord in de Kuip tegen RKC aantrad, wel weer bij. En direct maakte de clubtopscorer van Feyenoord allebei de goals in deze wedstrijd. Met deze sport promotie wordt de kans zodoende dan ook klein dat u niet in de prijzen valt, zondag! Hieronder leest u hoe deze unieke Unibet promotie precies werkt:

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.DolleDwazeDeals.nl, alleen de allerbeste online aanbiedingen voor u verzameld

Unibet banner welkomstbonus sport 1 Scoort Pellè de eerste? Uw inzet terug!

Gerelateerde berichten