Gratis live stream Michael van Gerwen Raymond van Barneveld Gratis live stream Michael van Gerwen   Raymond van Barneveld (World Grand Prix Darts)

Gratis live stream Michael van Gerwen – Raymond van Barneveld (World Grand Prix Darts)

Gratis live stream Michael van Gerwen Raymond van Barneveld 300x168 Gratis live stream Michael van Gerwen   Raymond van Barneveld (World Grand Prix Darts)Tijdens de World Grand Prix Darts 2013 wisten 2 Nederlanders de tweede ronde te bereiken, namelijk Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. En tijdens deze tweede ronde nemen deze beide Nederlandse darters het vanavond, om 22.00 uur, tegen elkaar op met als inzet een plek in de kwartfinales van de World Grand Prix Darts 2013. En zowel ‘Mighty Mike' als ‘Barney' lieten in de eerste ronde van de World Grand Prix Darts al zien in topvorm te zijn. Van Gerwen blies in deze eerste ronde namelijk John Part van het podium, met een gemiddelde van 104,47 per 3 pijlen. Michael van Gerwen versloeg Part dan ook met 2-0. En ook van Barneveld kende in zijn eerste ronde partij weinig moeite met Stuart Kellet en versloeg deze Brit met 0-2. O.a. door deze resultaten nemen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld het nu dus tegen elkaar op met als inzet een plekje in de kwartfinales van de World Grand Prix Darts 2013. En het goede nieuws is, Gratislivestream.nl zocht weer voor u uit waar u gratis op internet kan bekijken of Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld vanavond deze kwartfinale bereikt:

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM Gratis live stream Michael van Gerwen   Raymond van Barneveld (World Grand Prix Darts)

De  Gratis live stream Michael van Gerwen   Raymond van Barneveld (World Grand Prix Darts)live stream van  Gratis live stream Michael van Gerwen   Raymond van Barneveld (World Grand Prix Darts)Unibet TV is helemaal gratis, maar er moet wel minimaal 1 cent op uw  Gratis live stream Michael van Gerwen   Raymond van Barneveld (World Grand Prix Darts)gratis Unibet Account staan. Maar geld storten op uw Unibet Account is sowieso verstandig, want Unibet heeft bij uw eerste storting een welkomstbonus tot 50 Euro voor uw klaar staan. Zo kunt u live tijdens van Gerwen tegen van Barneveld inzetten op uw favoriet en zo dit Nederlandse onderonsje van de World Grand Prix Darts nog spannender maken. Dus de tweede ronde partij tijdens de World Matchplay Darts tussen Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld kijkt u gratis live bij Unibet TV.

Gratislivestream.nl is mede mogelijk gemaakt door www.gratisgsmbijabonnement.nl, alleen de allerbeste online GSM aanbiedingen voor u verzameld

De gratis live streams van alle wedstrijden tijdens de World Grand Prix Darts zijn, nadat u zich heeft aangemeld, te vinden onder Unibet TV.

Gerelateerde berichten