Gratis livestream Feyenoord PSV Gratis live stream Feyenoord   PSV, Johan Cruijff Schaal

Gratis live stream Feyenoord – PSV, Johan Cruijff Schaal

Gratis live stream Feyenoord PSV 1 150x150 Gratis live stream Feyenoord   PSV, Johan Cruijff SchaalVanavond, om 18.00 uur, betreden de elftallen van Feyenoord en PSV de Amserdam ArenA voor hun strijd om de Johan Cruijff Schaal. Is het de Bekerwinnaar van het afgelopen seizoen, Feyenoord, wat de 21ste Johan Cruijff Schaal binnenhaalt, of gaat deze eer toch naar de Kampioen van het afgelopen seizoen, PSV? Dat is vanavond de grote vraag, wat in elk geval wel zeker is, is dat PSV-trainer Philip Cocu vanavond een spannende wedstrijd verwacht tussen 2 ploegen die aan elkaar gewaagd zijn. Want, ondanks dat PSV vorig seizoen in de competitie met een straatlengte voorsprong op Feyenoord eindigde, liet Cocu toch al aan de pers weten: “Ik zie Feyenoord als een van de drie titelkandidaten. Ze hebben wat spelers binnenboord kunnen houden en de spelers hebben er weer een jaar ervaring bij. Ze hebben zich bovendien gericht versterkt, dus ik verwacht dat ze zich in de strijd om het kampioenschap zullen mengen met PSV en Ajax.” Maar toch is bij de bookmakers, zoals Bwin, PSV vanavond nog wel de duidelijke favoriet om de Johan Cruijff Schaal binnen te halen. En het goede neiuws is, wij zochten weer voor u uit waar u vanavond, vanaf 17.30 uur, gratis en live op internet kan bekijken of deze bookmaker hier gelijk in heeft en PSV inderdaad beslag legt op de 21ste Johan Cruijff Schaal, of dat Feyenoord hier een stokje voor steekt:

Tip: Klik hier om gratis de Apple iPad Air cadeau te krijgen bij het overstappen van energie leverancier

KLIK HIER VOOR DE GRATIS LIVESTREAM1 Gratis live stream Feyenoord   PSV, Johan Cruijff Schaal

INZETTEN OP DE WINNAAR VAN DE JOHAN CRUIJFF SCHAAL? DAT DOET U BIJ BWIN MET 50 EURO WELKOMSTBONUS

Mocht u trouwens ook een gokje willen wagen op de winnaar van deze 21ste editie van de Johan Cruijff Schaal, dan zit u helemaal goed bij Bwin. Want bij Bwin profiteert u namelijk altijd van de hoogste quoteringen voor alle voetbalwedstrijden en krijgt u bovendien als nieuwe klant een welkomstbonus tot 50 Euro. Zo kunt u met uw welkomstbonus een vrije gok wagen op Feyenoord tegen PSV en dan profiteren van de volgende hoge quoteringen van Bwin voor dit duel:

1. Winst Feyenoord: 3,40 keer uw inzet.
X. Gelijkspel (na de reguliere speeltijd): 3,60 keer uw inzet.
3. Winst PSV: 2,00 keer uw inzet.

Dus u ziet het Bwin heeft ook voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal, tussen Feyenoord en PSV, de hoogste quoteringen. Dus klik hier om direct uw 50 Euro welkomstbonus op te halen bij Bwin en vanavond Feyenoord tegen PSV nog spannender te maken met een inzet op deze wedstrijd om de 21ste Johan Cruijff Schaal.

Gerelateerde berichten